Grupův sumec v nivové krustě

Diskuse k rybímu receptu Grupův sumec v nivové krustě

Autor diskuse: GRUPA - Profil , 19.4.2010

Která ryba je pro vás nejchutnější?

A) candát36%

B) štika0%

C) sumec velký7%

D) mník0%

E) lín9%

F) kapr2%

G) amur9%

H) pstruh18%

I) pražma a ostatní mořské, treska, halibut.......7%

J) žádná, ryby zásadně nejím a vše co chytím pustím11%

Od 9.5.2010 hlasovalo 44 čtenářů.

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 19:22:41

Hugo Fisher >> když tam chudák do rána velice nenápadně visí, tak je to opravdu nejlepší snídaně kterou jsem kdy jedl. (na grilu)

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 19:11:58

malamut >> hlavně nezapomeň na kožíšku zapnout malej česnekovej knoflíček....:-))

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 19:10:41

malamut >> no do rána vydrží skoro všechno....

malamut - Profil | Po 10.5.2010 19:09:47

GRUPA >> o tlouštích vím že se používají, nevím jak moc vydrží, u nás choděj kluci s ploťkama, cejnama nebo karasema. Až se dostanu na ryby a něco lapím, zkusím ten tvůj nivovej kožich :-))

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 19:04:41

malamut >> já na líny i na kapry prcám, nejlepší jsou jeseni a velký červenky, nebo tloušti.

malamut - Profil | Po 10.5.2010 19:02:54

GRUPA >> to máš fuk, i lín z Hypernovy je lín. Když ho prošíváš tak to není o moc lepší než píchat háky. A taky ho nedejbože může sežrat sumec, když nemůže utýct. Chytej na kapry, ty pak můžeš sežrat. A těm línům co ti zdrhli upřimně tleskám :-)))

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 18:53:30

malamut >> Já jsem měl líny jen jednou, a to koupený z hypernovy. Bylo jich 13 a taky byla ve vezírku díra........ takže průser hned na strart. Pak mi dal jednu 40ku strýc a tu jsem ráno pustil. Do ryb nepíchám háčky, ale proplítám je jen šňůrou.

malamut - Profil | Po 10.5.2010 18:48:12

GRUPA >> tak to bych nerad viděl. Použít lína jako nástražku je asi největší zvěrstvo a mělo by být po zásluze trestáno. Chytej na kapry, je jich dost.

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 18:45:54

malamut >> no když proplítám lína pletenkou, taky je mi trochu ouzko,ale ráno ho vždycky pustím, teda pokud se nestane něco velmi milého........., nebo nemilého....

Hugo Fisher - Profil | Po 10.5.2010 18:43:57

A)

malamut - Profil | Po 10.5.2010 18:42:38

GRUPA >> zmasit a vyudit osmdesátku se nezapomíná, stejně jako plavat nebo jezdit na kole :-))) Nějaký morální zábrany nejsou na místě. Horší je sežrat lína.

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 11:53:03

Venca888 >> níže je za hada omluva , tak ještě jednou, omlouvá se všem milovníkům úhořůůůůůůůůůůů

Venca888 - Profil | Po 10.5.2010 11:27:11

a jinak, co se ankety týče, tak mi tam taky zoufale chybí úhoř... společně se sumcem, candátem a okounem určitě nejlepší volba (možná, že právě ten úhoř malinko vejš). Za nima v závěsu lín, za nim kapr se štikou a pak ten zbytek. Ale mníka jsem ještě bohužel nejedl.

Georgino - Profil | Po 10.5.2010 11:06:18

I mně nejvíc chutná úhoř, ale sumík nebo okoun taky nejsou k zahození :-)

Venca888 - Profil | Po 10.5.2010 10:56:49

GRUPA >> to já taky... ale všeho moc škodí... :-)

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 10:47:53

Venca888 >> já jsem tučnej a mám raději tučné ...:-)))

Venca888 - Profil | Po 10.5.2010 10:46:46

GRUPA >> já jsem na tvym profilu ještě nebyl... :-) A sumec je tučnější ryba a to i ten menší. Já jsem to ale nekritizoval...to byla jen taková poznámka... každýmu, co jeho jest. Já osobně sumce radši peču

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 10:32:30

Venca888 >> tak když už jste lustrovali můj profil, tak jste si mohli všimnout, že chytám převážně na řekách. A máš pocit, že 80-ka sumec z řeky je tučnej? Víc než třeba kapr? Kterej se smaží běžně a nikomu to divný nepříjde. A ten tučný sýr se vysmahne do křupava, takže to klidně zkus, nebudeš litovat. Ale dietní to určitě není..:-)))

GRUPA - Profil | Po 10.5.2010 10:20:01

WhatWouldGeezesCatch >> tady se skoro ztratí, vážně...

WhatWouldGeezesCatch - Profil | Po 10.5.2010 10:19:11

GRUPA >> nivu davam maximalne na rohlik / chleba s maslom, nikde inde ju nemozem citit pretoze ak to das na hoc co, citis iba stale tu nivu