MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

candát na grilu s citronovým máslem

Diskuse k rybímu receptu candát na grilu s citronovým máslem

Autor diskuse: KOLIBŘIK ®14.3.2010


CO MÁTE RADĚJI CANDÁTA ČI JÍNÉHO DRAVCE

A)CANDÁTA 70%
B)ŠTIKU 5%
C)OKOUNA 15%
D)SUMCE 10%

Od 26.3.2010 hlasovalo 20 čtenářů.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Rybovrah 1 - ® Pá 10.8.2012 19:30:36
Dobrý recept ale je vhodnější před jakoukoliv úpravou na pánvi, filátka obalit hladkou moukou a před vložením do oleje oklepat. Při pečení se utvoří kůrčička a vše chuťově podstatné zůstane uvnitř. Hlavně ho tam (na pánvi) nesušte moc dlouho stačí mu cca 2 min. z každé strany v závislosti na velikosti (výšce filetu). Věřte mě, candátů jsem sežral víc než kachen.
N migrific - ® Pá 10.8.2012 18:57:23
recepty výborné, no nic, už " jen " chytit toho candáta
N S&F - pescador - ® Pá 10.8.2012 18:31:22
Dělám podobně ale s citronovou nebo pomerančovou omáčkou.
Citronové máslo je ale taky výborné na přelití vařeného candáta ve víně ... Candát je ale prakticky výborný na všechny způsoby.
N mirmen - ® Pá 10.8.2012 18:25:24
Shafi >> tenhle recept vřele doporučuju
N Shafi - ® Pá 10.8.2012 18:10:54
GRUPA >> On třeba ne, ale mě se sbíhají sliny:)
N GRUPA - ® Pá 10.8.2012 18:07:02
mirmen >>
Člen #23301 nenalezen
On už si to asi nepřečte.
Ať ti to hrrčííí.......
N mirmen - ® Pá 10.8.2012 17:53:53
KOLIBŘIK - >> trochu "osekaný recept " pro rychlou přípravu bez shánění ingrediencí jsem použil nedávno.
- lžice Kotányi, špetka bílého pepře, špetka soli, vše jsem zalil bílým vínem ( 3 dc Chardonei ), protřepal, přilil 3 dc slunečnicového oleje ( olivový jsem neměl ), vše znova protřepal, přidal šťávu z citronu , marinádou potřel podkovy z candáta, 1,5 hodiny v chladničce
- mňam

Díky za inspiraci.
N Slaughter Maniak - ® St 31.3.2010 20:35:46
určitě candát... akčoliv okoun je taky luxusní, ale nedosahuje u nás takových pěkných rozměrů jako candát tudíž je jeho přípraprava složitější....každopádně jakákoliv ryba na gilu je jasnou motivací proč být členem ČRS.....na grilu používám jen sůl, pepř a čerstvý rozmarýn....při podávání samozřejmě citrón....
N WhatWouldGeezesCatch - ® St 31.3.2010 20:33:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> bravo, tecu mi sliny
N bart.bm - ® St 31.3.2010 20:31:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Musel jsem hlasovat pro okouna ikdyž candát je co se týče kulinářství jedna z favoritních ryb okoun nad něj přece jen malinko vystupuje o))
N bart.bm - ® Pá 26.3.2010 10:41:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> No kamáráde tak tohle je jiné kafe.Candát už ať v jakékoli úpravě je vynikající.Výběr koření je taky úžasný a slibuje i požitek pro nosík o)) Americké brambory jako příloha je taky dobrá volba.Akorát bych je doplnil při pečení česnekem o))

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Poděkování

Vážení kolegové, dovolte mi ,tímto poděkovat za nezištné jednání kolegovi pod nikem Edward.a z Frýdku Místku. Dnes mi přivezl pro děti z rybářského kroužku v Sedlnicích spoustu rybářských potřeb /...

Členská schůze MO ČRS Písek

Členská schůze MO ČRS Písek se bude konat v úterý 4. dubna 2017 od 17:00 hodin v hudebním sále Kulturního domu nábřeží 1.máje Písek

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNOVINKA obuv FOX Skladem

Jste milovníky této značky? Právě jsme naskladnili úplně nové boty od této značky. Buďte první kdo je vyzkouší


akce, rybareniNaviják Daiwa Emblem 5500QDA novinka roku 2017

Za 5310
Naviják Daiwa Emblem je mezi kapraři synonymen pro spolehlivost už mnoho let. Nabízí ještě vyšší odolnost a spolehlivost pro permanentní používání. Překlapěč se ovládá manuálně.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské centrum BIG FISH Rybářské centrum BIG FISH

Plzeň, Goethova 6