MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

candát na grilu s citronovým máslem

Diskuse k rybímu receptu candát na grilu s citronovým máslem

Autor diskuse: KOLIBŘIK ®14.3.2010


CO MÁTE RADĚJI CANDÁTA ČI JÍNÉHO DRAVCE

A)CANDÁTA 70%
B)ŠTIKU 5%
C)OKOUNA 15%
D)SUMCE 10%

Od 26.3.2010 hlasovalo 20 čtenářů.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Rybovrah 1 - ® Pá 10.8.2012 19:30:36
Dobrý recept ale je vhodnější před jakoukoliv úpravou na pánvi, filátka obalit hladkou moukou a před vložením do oleje oklepat. Při pečení se utvoří kůrčička a vše chuťově podstatné zůstane uvnitř. Hlavně ho tam (na pánvi) nesušte moc dlouho stačí mu cca 2 min. z každé strany v závislosti na velikosti (výšce filetu). Věřte mě, candátů jsem sežral víc než kachen.
N migrific - ® Pá 10.8.2012 18:57:23
recepty výborné, no nic, už " jen " chytit toho candáta
N S&F - pescador - ® Pá 10.8.2012 18:31:22
Dělám podobně ale s citronovou nebo pomerančovou omáčkou.
Citronové máslo je ale taky výborné na přelití vařeného candáta ve víně ... Candát je ale prakticky výborný na všechny způsoby.
N mirmen - ® Pá 10.8.2012 18:25:24
Shafi >> tenhle recept vřele doporučuju
N Shafi - ® Pá 10.8.2012 18:10:54
GRUPA >> On třeba ne, ale mě se sbíhají sliny:)
N GRUPA - ® Pá 10.8.2012 18:07:02
mirmen >>
Člen #23301 nenalezen
On už si to asi nepřečte.
Ať ti to hrrčííí.......
N mirmen - ® Pá 10.8.2012 17:53:53
KOLIBŘIK - >> trochu "osekaný recept " pro rychlou přípravu bez shánění ingrediencí jsem použil nedávno.
- lžice Kotányi, špetka bílého pepře, špetka soli, vše jsem zalil bílým vínem ( 3 dc Chardonei ), protřepal, přilil 3 dc slunečnicového oleje ( olivový jsem neměl ), vše znova protřepal, přidal šťávu z citronu , marinádou potřel podkovy z candáta, 1,5 hodiny v chladničce
- mňam

Díky za inspiraci.
N Slaughter Maniak - ® St 31.3.2010 20:35:46
určitě candát... akčoliv okoun je taky luxusní, ale nedosahuje u nás takových pěkných rozměrů jako candát tudíž je jeho přípraprava složitější....každopádně jakákoliv ryba na gilu je jasnou motivací proč být členem ČRS.....na grilu používám jen sůl, pepř a čerstvý rozmarýn....při podávání samozřejmě citrón....
N WhatWouldGeezesCatch - ® St 31.3.2010 20:33:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> bravo, tecu mi sliny
N bart.bm - ® St 31.3.2010 20:31:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Musel jsem hlasovat pro okouna ikdyž candát je co se týče kulinářství jedna z favoritních ryb okoun nad něj přece jen malinko vystupuje o))
N bart.bm - ® Pá 26.3.2010 10:41:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> No kamáráde tak tohle je jiné kafe.Candát už ať v jakékoli úpravě je vynikající.Výběr koření je taky úžasný a slibuje i požitek pro nosík o)) Americké brambory jako příloha je taky dobrá volba.Akorát bych je doplnil při pečení česnekem o))

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPrologic stolek spider table (SLEVA 75%)

Za 199 Kč s DPH.
Praktický stolek, který může být připevněn na jakýkoliv stojan nebo na jakoukoliv vidličku.Umožní snadný přístup ke všemu drobnému vybavení, které je potřeba během nahazování, krmení raketou, nebo při výměně nástrahy. Rozměry 23×17 cm.


akce, rybareniPrologic Vlasec XLNT HP 1000 m (Sleva 52 %)

Za 269 Kč s DPH.
Díky novému vtlačovacímu procesu a novému co-polymeru jsme zvýšili nosnost v uzlu a snížili paměť, takže se z XLNT HP stává perfektní monofilní vlasec pro všestranné využití s úžasnými nahazovacími vlastnostmi.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464