Manželské a generační chytání

Diskuse ke článku Manželské a generační chytání z blogu dohady.mrk.cz

Autor diskuse: yvana - Profil , 8.1.2010

Buffalo1969 - Profil | Čt 19.3.2015 7:42:27

A ty někdy nějaký nechytneš???...:-)))

yvana - Profil | Ne 11.7.2010 13:06:11

splavek >> No podnikatelsko alkoholického ducha,jenže tyhle manželé to je postrach vody.No abych řekla pravdu tady na Orlasu chytnout nástražní rybičky je dost kumšt.

splavek - Profil | Ne 11.7.2010 11:43:07

yvana >> Mají podnikatelského ducha,to já někdy rybičky rozdávám jen tak zadara,kolegům co si o ně řeknou a neumí lapnout nástražní rybku na své superkaprové pruty.Ikdyž také né každému.Kdybych prodával,tak bych mohl skončit třeba v protialkoholní odmašťovně.

yvana - Profil | Ne 11.7.2010 6:07:37

splavek >> Tobě taky děkuju,tak ten páreček se ukázal i letos,zatím sedí u obchodu,popíjí zdatně,paní chodi chytat nástražní rybičky,aby se dali prodat a bylo zase na pitivo.

yvana - Profil | Ne 11.7.2010 6:05:00

lendasek >> Leničko když budeš mít chvilku klidně napiš já toho měla nějak moc.To víš tohle znám z domova,když chytám víc než muž.

yvana - Profil | Ne 11.7.2010 6:03:47

SOPTIK 52 >> Moc ti děkuju je vidět,že už jsi něco zažil i zkusil.

yvana - Profil | Ne 11.7.2010 6:01:18

Já vím,že to manželské chytání bývá moc dobré,neřeší se otázka kdy přijdeš,co jsi chytnul,ale jak v manželství,tak v rybařině platí jedno,odpočinout si od toho druhého.

yvana - Profil | Ne 11.7.2010 5:59:32

Ahojky holka já na ten svůj blog /plně zapomněla moc se omlouvám.

čolkař,zloch - Profil | Čt 10.6.2010 21:17:22

Ahoj
s první ženou jsme společně rybařili jen vyjímečně,zejména z důvodu nedostatku času.S přítelkyní rybaříme již 4-tý rok,oba hlavně vláčíme a začali jsme s muškou.Jako začátečnice měla obrovské štěst ína úlovky,nyní již pomalu zapadá do průměru a poznává,že rybaření není jen o rybách,ale hlavně o společné pohodě u vody.Ostrá slova na rybách u nás padla snad jen tehdy,když při nasazování nové kartuše s fungl novou muškařskou šˇnůrou do navijáku jí spadla z loďky do vody.....

čolkař,zloch - Profil | Čt 10.6.2010 21:11:42

Ahoj
s první ženou jsme společně rybařili jen vyjímečně,zejména z důvodu nedostatku času.S přítelkyní rybaříme již 4-tý rok,oba hlavně vláčíme a začali jsme s muškou.Jako začátečnice měla obrovské štěst ína úlovky,nyní již pomalu zapadá do průměru a poznává,že rybaření není jen o rybách,ale hlavně o společné pohodě u vody.Ostrá slova na rybách u nás padla snad jen tehdy,když při nasazování nové kartuše s fungl novou muškařskou šˇnůrou do navijáku jí spadla z loďky do vody.....

SOPTIK 52 - Profil | So 29.5.2010 19:12:11

ahoj,Tobě nemusím nic povídat,už se malinko i když opravdu malinko známe.Máš krásné téma,které tu asi bude aktualní na furt.Víš ,obdivuji ženy,které dokáží toho ,,svého paličatého kozla,, někam doprovázet a ještě s ním sdílet i nepřízeň počasí atd.To k tomu patří a bude patřit.Vždy jsem to chlapům záviděl.Tu účast,zájem a podobné věci.Víš,třeba to zní blbě,může se to zdát i zaujatě,ale rozdíl je v tom,když Ti ta Tvá půlka položí otázku : co myslíš,ještě stihnem to a to,až přijedeme domů,nebo když zazní : kam zase koukáš,vždyť máš záběr,kde jsi na rybách,nebo na čuměný???!!!Nu je to sranda.Víš,moje první ,doslova kopírovala ten první případ.Já ji ho neberu,každý má právo na svůj názor.Ale jsem opravdu velice rád,že dnes mám tuto manželku.Jsou tu samozřejmě jiné aspekty,ale to je něco jiného,to s tím Tvým tématem nemá co dělat.
Hlavni věcí zůstává,to nějaké souznění,nebo jak to mám nazvat.Ten případ,co tu popisuješ,tak to je hnus.Opravdu!!!Ale i takové případy existují,toho jsem byl i já svědkem.Vždy se mi položí otázka.....PROOOOOČ!!!!!
Ale je to zkrátka život.Tak to chodí a asi i chodit bude dále.

štikobijec - Profil | Po 22.3.2010 11:32:43

ahojky můj otec dovedl i mou mámu k rybařině,neboť s ním jezdila též na ryby a já co by povedeny syn rybář jsem též letos přivedl mou paní k rybařině, za tyden děla zkoušky .samo osobě ,že semnou jezdila k vodě a některé věci a zaklady rybařiny pochytila u vody. Je to příjemné si společně vyrazit na ryby ,jezdíme na víkendy pod bivak .Máme své místo kde je ZATÍM klid, a je povoleno lovit z lodky a zavážet, takže letos na 4 pruty. CHYT a PUST. TAK SE MĚJTE a lovu zdar.

Hooks - Profil | Ne 7.3.2010 13:22:10

Co by sme my chlapi chtěli¨:-(
Jsem ženat už 25 let,od svých čtrnáti do nástupu na vojnu sem rybařil.
Pak přišla vojna,pak manželství,samozřejmě dům a v neposlední
řadě děti.Děti odrostli a tak sem se rozhodl vrátit se ke svému dávnému
koníčku.A světe div se,jednou takhle u kávy to říkám svojí ženě,čekal sem možná vše-známe to:-).To co sem slyšel mně dokonale posadilo na pr....
Ta moje mi povídá:A budeš mne brát sebou. Pro klid duše sem souhlasil.A můžu vám říct,málo věcí sem udělal správně.ale tahle patřila mezi NĚ.
Mannželce trvalo dva roky,než se "osamostatnila".Dnes už chytá naprosto bez mého posluhování a radění.
A na závěr to nej....
Seznámili sme se s manželským párem/také oba rybáři/ a můžu véám říci,nic pohodovějšího neznám.Ty sázky,když vyrazíme na ryby společně:
ženy proti nám-kdo dřív,kdo větší -poražený zaplatí útratu v nedaleké krčmě atp.
Dnes se už nad tím nepozastavuji,jen bych si přál,aby chlapi,kterým doma žena,nebo přítelkině řekne,že by si to chtěla taky skusit,ať jí na ty ryby vemou.
Je to fajn a dnes bych neměnil.
Petrův zdar všem,
ale něžnému pohlaví o něco víc.

lendasek - Profil | St 24.2.2010 8:31:00

tak zase ahojky, máme za sebou skvělé chytání na dírkách. Začala jsem sezonu dobře.rybníček byl hojně zarybněn duháky a já jich zdolala 11, a porazila chlapy na lopatky. super zážitek. Už loni jse mi dařilo víc na dírkách než manželovi, je to holt jemná technika. Na oficiální závody si ještě netroufám, ale na ostatní závody se letos moc těším. Loni jsem v našem klubu, tj. manžel a dva kamarádi jenom jednou vyhrála, a navíc manžel /dále jen Jirka/ vyhrál dva dost dobré závody. Loni jsem si na jednom námi pravidelně navštěvovaném závodě na šumavě polepšila o tři místa a nechala za sebou 49 chlapů. Někdy je to stejný pocit jako z vítězství na menších závodech. Těším se na tvoje zážitky a snad budeš v tomto blogu pokračovat.. Lenka

lendasek - Profil | So 20.2.2010 22:39:05

ahojky, nechodíš sem často. ráda bych si pokecala, no smůla. snad až se ozveš. zatím čau a těším se pohovor. Lendasek

lendasek - Profil | Čt 18.2.2010 8:16:52

Ostuda rybářů a hlavě ostuda žen. Chytám s mužem už 12 let co odešli synové do světa a naštěstí jsem takový páreček nepotkala. Ale jinak radím ženám mužů rybářů zkuste to také. Není nad společné chvíle u vody a ten zážitek, když se vám zadaří a muž se pyšní před ostatními , jak vás to dobře naučil a co za poklad má doma.Začátky jsou krušné, toho poučování, dobrých rad, ale stojí to za to. A když máte lepší den než oni/muži/ cítíte respekt a uznání. Letos začneme chodit k vodě s dvouletou vnučkou a to bude teprve zážitek, snad se nám podaří přivést k tomuto sportu další generaci / synové chytají také /.

jarda 2004 - Profil | Pá 8.1.2010 20:38:17

yvana >> Co dodat je to tragédie. V roce 2008 jsem u Neveklova potakal páreček naprosto odlišný. Pán a paní tak 75 let pán o holi a nahluchlej a paní pokládala základní otázky jako jak to bere co se chytlo a všechny nezbytné informace a pomalu to pánovi křičela do ucha. Scéna jak z romantického filmu ale člověk si uvědomil jak ještě někteří lidé dokážou bejt na sebe pohodoví a i v tomhle věku dokážou jet na ryby. Klobouk dolů.

Anýzový dědek - Profil | Pá 8.1.2010 20:29:57

yvana : S tim porusenim radu souhlasim.
Ale osobne bych se takovemu paru radeji vyhnul, aby me do svych problemu nezatahli. Jinak uz se asi sv.Petr na to nemohl koukat! -:D))

splavek - Profil | Pá 8.1.2010 19:05:23

Když nebudu brát v potaz porušení RŘ,tak se mi ta paní jeví jako slepička a ten pán jako typickej domácí násilník a despota.Paní to zjevně nevadí a pán je také spokojen.Inu není nad rodiné štěstí!A ,že jim auto skoro uplavalo,tak asi ty boží mlýny spustily vodu na vantroky.