Uzeny cejn

Diskuse k rybímu receptu Uzeny cejn

Autor diskuse: mistr_kapr - Profil , 30.6.2009

Flying trout - Profil | Čt 29.9.2011 16:12:17

oškrábat, cejn jde škrabar super!
a ten dub mi na uzení nevoní! Ovocné dřeviny a buk, ten je nejlepší. Suchý dřevo a bez kůry.

zamilovanejboy - Profil | Út 30.6.2009 17:02:31

a rozhodně oškrábat šupiny!!!

zamilovanejboy - Profil | Út 30.6.2009 16:59:28

cejn moc nepadá, malý určitě ne, vetší řežu na podkovy... tak 5-7 cm,

a kapr uzený je taky mňam...
(a zkuste piliny, namočený, nebo švestku)
a s paprikou moc nepřehánět...

Anýzový dědek - Profil | Út 30.6.2009 16:49:00

Ja je spejluju a davam na rost brichem dolu.

Geneticist - Profil | Út 30.6.2009 16:44:49

pri uzení musí padat z háku, nebo ne?

Hromy - Profil | Út 30.6.2009 16:37:30

Anýzový dědek >> jj

Anýzový dědek - Profil | Út 30.6.2009 16:36:32

Hromy >> Vetsi (50+) jsou lepsi. Jinak je to Chrocht,chrocht ! ! !

Hromy - Profil | Út 30.6.2009 16:25:53

Anýzový dědek >> jj presne tak..

Anýzový dědek - Profil | Út 30.6.2009 16:17:39

Doporucuju je jeste preci jen zbavit šupin a opaprikovat dobrou paprikou napr.Kotanyi. A bricho roztahnout spejlemi, aby se lepe vyudili.