MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Ryba v přírodě

Diskuse k rybímu receptu Ryba v přírodě

Autor diskuse: anguilla ®17.2.2009

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N livot - ® Ne 26.7.2015 0:17:23
Snazime se tam vyuzit kazdou chvilku, tak kulinarskemu umeni sami moc nedavame - maximem je to peceni na ohnicku... Opravdove rybi ( i jine ) lahudky pak dostavame u mistnich pratel, k tomu cervene vinko...jeste tyden a jedem tam znovu... :)
N Starc55 - ® So 25.7.2015 23:09:41
marmyš >> Přesně to mám na mysli. Ale ryby sušit nebudu, znám lepší způsob úpravy.
N marmyš - ® So 25.7.2015 22:51:18
Starc55 >> Tady na sušení není ovzduší,leda v sušce na ovoce:-)
N Starc55 - ® So 25.7.2015 22:47:46
marmyš >> Dobrá rada nad zlato, sušení dnes frčí. Taky se na to dám.
N marmyš - ® So 25.7.2015 22:14:59
Starc55 >> nic nesháním,rozdávám rozumy:-)
N Starc55 - ® So 25.7.2015 22:01:44
ladan1303 >> Mě vyčítáš, že jsem furt u žrádla a ty tady sháníš netradiční recepty. O Marmyšovi ani nemluvím...
N marmyš - ® So 25.7.2015 22:01:21
livot >> Dám ti radu,kterou možná znáš. Pokud budete tam na jihu udit ryby,tak je napřed několik dní sušte na slunci a pak do udírny,mají větší trvanlivost po vyuzení.
N ladan1303 - ® So 25.7.2015 21:42:52
marmyš >> no no no
N marmyš - ® So 25.7.2015 21:39:22
ladan1303 >> strč prst skrz krk:-))
N ladan1303 - ® So 25.7.2015 21:31:50
livot >> vem prut prostrč ho hubou protáhni pod páteří vyjdi skrz ocas břišní dutinu rozevři klacíkem a umíchej si majdu a potírej
N Pvl - ® So 25.7.2015 21:01:37
livot >> Když prodávají gril . ryby tak je grilují také jen napíchnuté na klacku
N TEZAR - ® So 25.7.2015 20:57:07
livot >> A neměli jste je stažený?-Musí se opékat v kůži.-)
N marmyš - ® So 25.7.2015 20:55:43
livot >> asi v tom,že my jako kluci jsme opékali ty okouny tak 20 cm velké a ti nejsou tak těžcí. Propíchnout v těžišti.
N Pvl - ® So 25.7.2015 20:54:11
obrisek >> Proto jsem psal čisté -- myšleno nepoužité :o§)) Jj lopuch je dobrej
N obrisek - ® So 25.7.2015 20:52:03
Pvl >> tak, já lopuchy používám jináč :)
N livot - ® So 25.7.2015 20:51:31
SAHIB: Tak to zni hooodne lakave, to jednou rad vyzkousim ! :)
marmyš : prave tak jsme ted okouny pekli v delte Dunaje ( byly napichnuty i skrz hlavu do ocasu ) a stejne se nam po chvilce zacaly rozpadat :( Proto se ptam kde byla zrada...
S temi opekaci ryb ( http://aukro.cz/opekac-ryb-na-3ks-280x276mm-59-i556​4680604.html?utm_id=at1%212617412&utm_source=facebo​ok&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=D​um+a+zahrada+-+RHS--View+products+%2818godz.%29+-+2​+RHS&utm_content=at1%212617412 ) nemate dobre zkusenosti ? Lod i auto je urcite uvezou.
Jinak mame nejradeji ryby klasicky prirodne pecene nad ohnem... :)
N Pvl - ® So 25.7.2015 20:35:54
SAHIB >> V čistém lopuchu :o§))
N SAHIB - ® So 25.7.2015 20:29:31
Zdravím,
dle mého a mých zkušeností je nejlepší ryba pečená v lopuchu ...
Vykopat díru, mezi tím si na ohni nahřát (rozpálit) několik větších kamenů, připravit rybu-vykuchat ,
vložit mladé kopřivy do dutiny břišní, pár snítek kmínu (pokud sebou vozíte a česnekem jemně potřít),zabalit do lopuchu, zavázat trávou-tvrdšími stébly, zabalit do hlíny, položit na kameny rozpálené, které jsou v díře, zaházet hlínou a nechat se pěkně péci..-)
Je to božské, perfektní a chuťově se to nevyrovná alobalu..
N marmyš - ® So 25.7.2015 18:32:24
okouny vykuchat,velikost tak 25 cm,nasolit uvnitř a napíchnou na klacek. Bez hlav,špicí do břišní dutiny zešikma. Klidně třeba 3-4 najednou na klacku.
N Jarda Š. - ® So 25.7.2015 18:18:15
livot >> Nejlepší je podle mého alobal, jak píše Tezar, když k vodě nechceš tahat vedle rybářského náčiní ještě grilovací.
N livot - ® So 25.7.2015 17:57:34
ladan1303 : a jak se to tedy dela ?
N ladan1303 - ® So 25.7.2015 17:54:17
livot >> je videt ze jsi to takhle nikdy nedelal
N livot - ® So 25.7.2015 17:50:04
Pampalini : a rozpadene pak vybiras z ohne... ;) Jedine reseni asi budou ty dratove opekace...
N TEZAR - ® So 25.7.2015 17:09:41
Třeba okouny-jen trochu posolit a okmínovat.Nebo i v alobalu do popele.
N SlavnýLovecPampalini - ® So 25.7.2015 17:00:31
livot >> napíchneš na klacek a opečeš
N livot - ® So 25.7.2015 16:34:54
Omlouvam se ale nevim kam jinam to pridat. Zajimalo by me, jak delate ryby v prirode na ohni - ne na grilu. Diky :)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNezničitelný Splávek

Za 49 Kč s DPH.
Oblíbený nezničitelný splávek nyní nově v 8 a 10 gramech na dravce.


akce, rybareniDelphin sada hlásičů OPTIMO 9V 2+1 2xSwinger 2xSnag Gear

Za 2 399 Kč s DPH.
Pro registrované zákazníky ještě o 5 % levnější! Tato sada poskytuje možnost světelné, zvukové i vibrační signalizace. Je 100% voděodolná a signalizátory jsou napájeny 9V bateriemi, což zaručuje dlouhou životnost.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské centrum Olomouc Rybářské centrum Olomouc

Rybářské potřeby pro Vaše životní úlovky. Na prodejní ploše 160 m2 a na eshopu naleznete vše pro sladkovodní i mořský rybolov - navijáky,...