Kleště na rohlík

Diskuse k nástraze/návnadě Kleště na rohlík

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 29.1.2006

Cloud - Profil | So 13.10.2012 9:10:08

Rybolovec1 >> Ty plastové nedoporučuji.Sám sem si je pořídil,a nedá se to z kovovými srovnat!
Při tužším pečivu se začnou prohejbat,a nevyvinou dostatečný tlak. :-(

Anýzový dědek - Profil | So 13.10.2012 9:01:21

Používám tyto od Zico a mimo trochu otupělých hran jsem docela spokojen, když nejsem líný se stím vykrajovat.....))

Lee-Haney - Profil | So 13.10.2012 8:40:58

bednaa >> pokud chceš aby ti na háčku vydržel dýl musíš to nechat prosychat podstatně déle jak 3 dny.To 3 denní prosychání je podle mě dostačující tak k tomu aby ti kuličky nezačaly plesnivět,ale aby vydržely na háčku opravdu dlouho tak je třeba je mít i v te skleničce třeba delší dobu.To je aspoň moje zkušenost.Tak to mám i s minipeletkami.Když koupím čerstvé a navážu je tak se hrozně rychle rozpadají,ale když je mám doma třeba rok tak se rozpad prodlužuje.

Rybolovec1 - Profil | So 13.10.2012 0:33:43

Zdar! Mám dotaz kde zakoupit kleště na obrázku černobílé z plastu s křížovými čelistmi???Prosím o
přesnou adresu,telefon nebo e-mail na prodejce. Díky předem.Lubomír.Š.

Vodní kurka - Profil | So 28.7.2012 21:23:32

bednaa >> Jen je dám do krabičky s vanilkovým cukrem a až je mám hotové tak to zavřu a protřepu ať se obalí a sundám víčko ať můžou schnout.Nic musím jít...popř.odepíšu zítra,ahoooj.

bednaa - Profil | So 28.7.2012 21:20:46

Vodní kurka >> tak to přesně potřebuju,udělat dopředu:) a ještě když k tomu dáš třeba vanilkový cukr na spod když to sušíš to stačí? aby to chytlo tu chuť nebo jak to delas?

Vodní kurka - Profil | So 28.7.2012 21:17:53

bednaa >> Dva tři dny..tak já si je dělám dopředu..nějak na ně nespěchám a mám je připravené.Ve sklepě mám ještě loňské.

bednaa - Profil | So 28.7.2012 21:15:28

Vodní kurka >> a jak to zhruba dlouho vysycá při pokojvé teplotě,,?? chci také zkjusit vlastní výrobu :)

Vodní kurka - Profil | So 28.7.2012 21:15:15

Z5 >> Jasně,ale já si to takhle připravuju na položenou.

Vodní kurka - Profil | So 28.7.2012 21:14:24

Pvl >> Jo dvacet minut...dělám to kvůli tomu aby to natáhlo co nejvíce vody a potom vydrží déle.

bednaa - Profil | So 28.7.2012 21:07:04

Z5 >> taky nemám přesně tydle jen jsem hledal nějaký vzorový obrázek na netu :) ale rohlíkové boilies se mi zatím nedaří doufám že se to teď naučím :)

Z5 - Profil | So 28.7.2012 21:05:47

Vodní kurka >> Moc to neřeším, na feeder si beru den starý rohlík a mačkám to u vody, píchnu na háček a ukotvím červíkem.

Pvl - Profil | So 28.7.2012 20:59:19

Vodní kurka >> 20 min, jo ?

Vodní kurka - Profil | So 28.7.2012 20:57:59

Ahoj kleště na rohlík je super věc.Dělám si rohlíkové boilies sám a to tak,že napařuju rohlík asi dvacet minut na páře a poté slisuju třeba kuchýňským prkénkem.Nechám vychladnout a poté vyštipuju a hned ho protáhnu šňůrkou na jehle a hned udělám uzlík.V ten moment je hotový a dám do dozy a třeba s vanilkovým cukrem nebo skořicí....každý podle chuti.Dneska jsem ho vytál z vody po více než dvou hodinách a ještě by tam klidně vydržel.To mi roh.boiliesy z obchodu nevydrží.Ještě jsem zapoměl dodat,že je třeba je nechat volně vyschnout při pokojové teplotě.Nenechávat je v uzaveřené krabičce pokud jsou ve fázi schnutí.Potom už klidně jo.Tak ať se Ti podaří,zdar.

Z5 - Profil | So 28.7.2012 20:53:57

bednaa >> jj takový, mám je teda v chromu :-)) ale jsou stejný

bednaa - Profil | So 28.7.2012 20:48:58

Z5 >> přesně stejná zkušenost taky používám teď takové to :)

Z5 - Profil | So 28.7.2012 20:38:44

Kleště na rohlík používám často, tyhle co jsou tady na obrázku jsem měl taky a asi po 2 chytáních letěly do......(kroutily se a pořádně ten rohlík neprořízly ). koupil jsem ty kovové s výměnnými konci a absoulutní spokojenost

Chali_2012 - Profil | So 28.7.2012 20:30:09

Mohu jen doporučit

lukin9 - Profil | Čt 19.7.2012 12:02:23

Mart'as >> Jj..Používám to uplně stejně.. Nic nenapařuji přes skurku napíchnu a normálně to funguje.. Nachytal jsem na to mraky cejnů.. Ale spíše na menší bílé ryby

Mart'as - Profil | Ne 20.3.2011 19:27:22

Martin M. - >> nemusi byt napareny staci rovnou koupeny.Klestickama se udela kulicka a napichne se přes kurku

Martin M. - Profil | Út 16.2.2010 16:24:57

kopr69 >> hodne naparit, jeste horky vlozit do mikrotenoveho sacku a pres ten sacek vymackavat klestema kulicky. Pokud tohle nepomuze, tak potom slisovat rohlik v pytliku na placku a kleste az pak. Osobne mam teda radeji rohlikace, ktere se tak do hodiny rozmoci.

kopr69 - Profil | Út 16.2.2010 16:16:38

Martin M. >> No tak porad jak to udelat aby se mi ten rohlik ve vode nerozmocil?

Martin M. - Profil | Út 16.2.2010 15:36:08

kopr69 >> mam jine zkusenosti. Zalezi, jak dobre naparis a klestemi vykousnes. Je treba to delat jeste za tepla.

kopr69 - Profil | Út 16.2.2010 15:27:19

klestemi to urcite nejde.potrebujes lis.jinak ti rohlik ve vode hned nasaje vodu a rozmoci se.

Florish - Profil | Út 16.2.2010 15:21:54

Martin M. >> jj dík, já si právě chci dělat rohlíkáče. Ale jen v malem množství a to by se mi ten lis neoplatil. Tak to budu dělat kleštama ... díky.)

Martin M. - Profil | Út 16.2.2010 15:04:03

Florish >> ano, vyzkouseno.

Florish - Profil | Út 16.2.2010 14:14:42

Martin M. >> Ahoj, dá se s těmato klešťama dělat aj rohlíkové boilie???