Dědův uzený uhoř

Diskuse k rybímu receptu Dědův uzený uhoř

Autor diskuse: Jirkač - Profil , 2.7.2006

ocuc - Profil | Út 28.8.2012 15:08:22

Jirkač - >> Ještě je moc dobré přidat do soli s grilovacím česnek

Stanley88 - Profil | Ne 17.6.2012 19:59:48

rozbora >> tak napiš na toto vlákono: http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=648365

je tam spousta odborníků, kteří ti poradí ( myslím vážně) a to by bylo aby to nebylo...

Tomáš556 - Profil | Ne 17.6.2012 19:53:14

Zejtra ho budu udit tak uvidim jakej bude

Anýzový dědek - Profil | Ne 17.6.2012 19:32:03

Stanley88 >> aha, no špatné to být nemusí..o))

rozbora - Profil | Ne 17.6.2012 19:15:23



Ja mám problém najmä s ulovením úhora :-)

Stanley88 - Profil | Ne 17.6.2012 18:53:08

Anýzový dědek >> ono se to dělá kvůli tomu natření pod kůží.. Už jsem to jedl ale lepší je jen ho nasolit s kořením na 45 minut a pak ho udit. To je bašta:-))

Anýzový dědek - Profil | Ne 17.6.2012 18:44:57

asi bych to musel vidět a ochutnat...))))
Abych pochopil smysl proč ho stáhnout a opětovně na něj tu kůži rvát zpět.

Tomáš556 - Profil | Ne 17.6.2012 18:29:23

Čau kolik soli mám smíchat s kořením nebo stačí samotný koření?