Diskuse k článku: Feeder cup O tekutý diplom

Diskuse k článku Feeder cup O tekutý diplom

Autor diskuse: Ladislav Kalina - , 3.2.2005

Azbest - Profil | Po 21.2.2005 22:08:29

Tak sem to čet a reagoval a máš to tam.Nebudu to tady už rozpatlávat.Snad jen tolik,že takhle by článek vypadat MĚL.

piskotus - Profil | Po 14.2.2005 7:29:56

Azbest:Jo se sem chytlavej,ale Lečím se:-)
Až si článek přešteš pochopíš proč jsem si stáhnul na sebe,NEB jsem chytlavej:¨)
Nic ve zlem a vše v pohodě.Už potřebuju jaro a dráždit feeder a ne se tady zamotávat do nesmyslů:-)
Ten článek zde:
http://www.mrk.cz/clanek.php3?id=518

miki - Profil | Ne 13.2.2005 17:54:18

Na p. Tychlera mám podobnej názor. Nic proti němu, ale zdá se mi, že je tam mnoho omáčky a málo faktů. Osobně ho ale respektuji.

Azbest - Profil | So 12.2.2005 9:32:08

piškotus-ty seš hele nějakej hodně chytlavej a ješitnej co?:-)-já taky:-),ale smol-pachol.Já jsem žádnej tvůj článek nečet a ani nevím čeho se týká.Je to spíš srovnání se stylem psaní např.páně Tychlera(nic osobně proti němu).Teď jsem se přinutil dočíst jeho knížku Jak na velký ryby s feederem,abych nekritizoval něco,co jsem nečet celý.Přistihuju se jak furt kroutím hlavou nad tou umělostí,květnatostí,roztahování textu(kdyby to bylo napsaný věcně,tak je toho čtrvrtka),"nenápadný" reklamě pozornost nevěnuju-někdo to sponzorovat musel,takže nic proti.Objevná zjištění novot(jakože chytit velkýho kapra je těžší,než K2) mě taky staví do pozoru v úžasu...Věřím,že je v tom hodně práce a lásky a snahy o dobrou věc,ale zavání mi tam dost zážitkovejch věcí sebechválou,takže těm příběhům moc nevěřím.Nechci autora vůbec pohanět,věřím,že má bohatý zkušenosti a má co předat,ale ta forma mě nesedí,tak se omlouvám-nemyslím to nijak zle.Jenom prostě svoje názory říkám nahlas.Neočekávám,že za to budu oblíben:-).Tak teď mi řekni,kde je ten Tvůj článek,ať si ho taky můžu přečíst.

Ladislav Kalina | Pá 11.2.2005 16:56:46

ale chlapci, přece by jste se neprali.... . To co každej sport notně potápí, jsou špatný vztahy. každý má jiný styl psaní a já osobně jsem rád, že si mam co přečíst. Přeci nebudeme hanět jeden druhého.

piskotus - Profil | Pá 11.2.2005 13:51:47

Azbest:Ty šroubovaný a vyumělkovaný statě jsou směřovány k mému článku? :-)

Azbest - Profil | Čt 10.2.2005 17:36:27

ˇJe to dobře napsáno.Nesnášim šroubovaný vyumělkovaný statě,kde se autor vyžívá v licitaci s češtinou,zvlášť,když na to nemá buňky.To je pak veliká křeč.Závody byly fajn a myslím,že organizátor má nehynoucí zásluhy za rozkvět feederu,na kterej spolu s FeederKlubem zadělal.Půjde to všechno nahoru,ale prapůvod bude jednou historie nacházet právě tady.Díky za to usilí,práci,snahu,trpělivost,odvahu a dokonce i humor,se kterým to zvládli.Díky je málo....

piskotus - Profil | Pá 4.2.2005 7:30:40

Myslím článek zajímavý,zejména díky nahlédnutí pod pokličku krmení a taktiky závodníků.Jinak asi troch stejně propagační jako ten můj.:-)
Pokud mi to vyjde asi se přijedu kouknout.