Diskuse k článku: Sraz MRKu 2004, jaký byl?

Diskuse k článku Sraz MRKu 2004, jaký byl?

Autor diskuse: Roman Čejka - Profil , 30.8.2004

benny | Pá 21.1.2005 20:44:46

Ahijte Ludkovia
tak konecne som sa prestahoval a nasiel fotky zo zrazu 2004. Dal som ich do mojho albumu pod nazvom Sraz 2004 a tak ked chcete mozete si ich pozriet. Ak by mal niekto nejaky vazny zaujem o nejaku dajte maila a nejake identifikacie a ja Vam ich poslem. mam ich este viac, ale strasne pomaly sa davaju na stranku.
Tak lovu zdar a uz sa tesim na dalsi zraz

Pan Pikesson | Pá 17.9.2004 16:58:51

Zde je fotka primo z osobni web strany pana poslance

Pan Pikesson | Pá 17.9.2004 16:57:54

Na srazu MRKu jsme meli vzacnou navstevu. Zavital k nam predseda lidovcu pan Mirek Kalousek. Viz foto

Rici - Profil | St 8.9.2004 17:00:06

Článek hodnotím kladně a taktéž sraz jako takový! Bylo to super, výborný lidi a tudíž výborná zábava. Nic mě zkrátka nezklamalo. Jo, něco přece, chtěl jsem vidět nějakou boutovou bitvu, ale bohužel, snad příští rok.
Srazům a MRKu třikrát zdar. ZDAR,ZDAR,ZDAR.

brach - Profil | Út 7.9.2004 9:49:10

Každý sraz je v jiném prostředí, ale každý sraz je stejný v "obsádce" zúčastněných - samí prima člověci. Omlouvám se za neúčast v sobotních zpěvech, ale po pátku mi bylo nedobře. A ještě bych poprosil rybáře, kteří vyfotili můj ukázkově náhodný úlovek pstruha duhového - neduhového, zda by mi nemohli poslat fotku na mejl : brach.brach@seznam.cz. Díky všem a příští rok nashle.....

Bob - Profil | Po 6.9.2004 12:29:49

Nikdy jsem nepoznal tolik zanícených a dobrých fišmenů. Bezva víkend. Díky RC a MM.

HrubecT - Profil | Pá 3.9.2004 18:59:39

Sice jsem to už napsal do "Můj lov", ale to brzy zapadne do propadliště dějin, tak radši sem:
Už v úterý v noci jsme dorazili(HrubecT, karelc, Kristus a později Macin) na místo plánovaného srazu MRKu, do Ostrova nad Oslavou. Vybrali jsme strategicky výhodné místo na špici, kde jinde by taky špičkoví rybáři mohli sedět ;-)) K vnadění jsme měli letošní mléčnou vařenou kuku, škoda jen že jsme sebou neměli trochu másla a soli, protože byla fakt vynikající, až nám bylo líto ji jen tak házet do vody, ale svůj účel dokonale splnila... Chytali jsme pár metrů pod nohama, v hloubce snad přes 3 metry a spoustě kořenů (ve kterejch jsem nechal asi 25 háčků), na feeder, klasicky na těžko i plavačku, na kuku a vlastní boilies s příchutí ryba, co vyrobil karelc...
Ve středu nám přišlo dohromady 57 kaprů, ale z toho jen 6 přes 50cm, nej měl 60cm.
Ve čtvrtek 43 + asi 30 co už jsme nepsali, z toho asi 15 přes 50cm, nej měl 62cm...
V pátek odjel Kristus i Macin, došla nám ta skvělá kuku, tak jsme začali vnadit tou co dovezl Macin. Byla ale loňská, samozřejmě vařená, ale taková divná, a to se nejspíš projevilo :-/ Asi do 18h jsme ve dvou chytli jen 11 kaprů, z toho 5 na boilies. Největší kapr rohrčel můj feeder zrovna v době, když jsem v ruce držel druhej prut, takže se toho chopil zrovna vedle stojící jouza, a vytáhl šupiho 58cm, ale na místní poměry nezvykle vysokyho a fakt fest vyžranyho. Holt se ukázalo že jsem opravdu zakletej. Když už mi konečně přijde kapr přes 50cm na prut, tak ho musí vytáhnout někdo jinej. Za celej pobyt se mi tato hranice nepodařila prolomit :-//
V sobotu se naplno ukázalo, jak špatná kuku může ovlivnit braní, možná na to měl i vliv ruchu kolem nedalekých beček s pivem, snad i neustále dopadající montáže ostatních MRKmenů, kdo ví... Nicméně za celej den neustáliho vnadění jsem vytáhl jen jednoho!!! kapříka, karelc asi 6. O kus dál, v klidné části nádrže, se však tahali jeden za druhym...
V neděli byli závody a zvolili jsme taktiku chytání plebzí pod nohama. Zatímco ostatní krmili co to dalo, tím nejlepším krmením co měli, my jsme nekrmili vpodstatě vůbec. Za tři hodiny závodu čupl karelc 99 plotiček + 3 okounky, já jen 35 plotiček a 1 okounka, ač jsem chytal na to stejny půlmetru od něj, ve stejné hloubce...

Byl to můj první sraz a vůbec nelituju, že jsem jel. Zjistil jsem však jednu až kacířskou věc. Po asi dvouhodinovym sledovámí MM v akci jsem došel k závěru, že i on je "jen" člověk, jako my všichni ostatní... :-)))
Už se těším až se tu na MRKu objevý články od Mikiho jako odborníka na plavanou, nebo od Lojzy o "velice podstatném" rozdílu mezi twisterovou hlavičkou 1,2g a 1,3g, Boba o feederu, neboť přesně tak si představuju feederaře, a dalších "odborníků"... Nejen je tímto zdravím ;-)

Bundik | Pá 3.9.2004 14:37:08

Podobne jako miki a ostatni i ja bych chtel podekovat vsem za vydareny vikend. Bylo moc dobre, tesim se na pristi rok. Do te doby vsem Petruv zdar!

miki | Čt 2.9.2004 11:49:29

pítrs: děkuji mnohokrát za veřejný pozdrav. Mnoho mě to potěšilo a těším se na další shledání nejen s Tebou, ale i se všemi zůčastněnými. Zdravím též "sumíka", Karla C, HrubceT a kluky od Ostravy.

pítrs | Út 31.8.2004 19:34:11

Já jsem byl na srazu se svým kolegou po prvé a co se organizace týče bylo to super. My jsem byli s těch kteří se odebrali na druhý břeh a užívali si v klidu rybařiny a opravdu krásné přírody. Odměnou nám bylo 51 chycených kaprů a spoustu zážitků. Chceme touto cestou poděkovat p. Čejkovi za super víkend a slibuji že i když času není až bude další tak s námi počítejte. Za CARPION TEAM Petr Tydlačka p.s. pozdravuji Michala Zoubka

Šlehy | Út 31.8.2004 17:59:45

Jako každý rok skvělá akce.Opět se sešla výborná parta lidí jak na rybaření,tak i na večerní klábosení u pivka.
Když se toho MM vzdává(odkýval jsi to ale určitě dobře),tak pochvalu posílám Romanovi.

Martin M. - Profil | Út 31.8.2004 17:15:23

Chlapi, ja jsem na srazu zorganizoval asi tak to, ze jsem prikyvoval na Romanovi navrhy ;-) Je to jeho prace.

MarekD - Profil | Út 31.8.2004 13:11:06

Zdravím všechny ze srazu MRKu. Byl jsem na srazu MRKu poprvé a organizaci a rybařinu si nemohu vynachválit - počasí skvělé, lidé příjemní, rybařina výborná, zábava také - prostě super! Děkuji stejně jako ostatní MM a RC za vše. Už se těším na další sraz.

benny1 | Út 31.8.2004 12:53:03

Ahojte " kluci " :o)
som strasne rad, ze som mal moznost Vas spoznat a prezit velmi pekny vikend. Chcem Vam aj podakovat, ze vdaka zrazu som konecne videl tak nadhernu a velmi ospevovanu rybu Lien. Tu na slovensku sa mi ju este chytit nepodarilo. Ospravedlnujem sa mojim spolurybarom za to, ze som zaspal a moj 55cm kaprik volne bludiaci s mojim hacikom zamotal dalsie okolo stojace udice. Este raz prepacte. Dakujem RC a MM, ze som Vas mohol spoznat a prezit tak vela zaujimavych ludi a muskarov v akcii. Este raz dakujem a pripaja sa aj manzelka.
Ps: ponaucenie: nenos slivovicu, ale borovicku :o))))

Koťón - Profil | Út 31.8.2004 11:11:15

Sraz hodnotím jako velice povedenou akci - tradičně. Zvláštní díky patří Aleši p.t.d. za lekci házení a vůbec všem za skvělou zábavu. I když jsem kromě jedné plotky na mušák nic nechytil tak se mě celá akce moc líbila.

miki | Út 31.8.2004 10:31:26

Opravuji: "skvělých"

miki | Út 31.8.2004 10:23:21

Sraz MRKu se opravdu vydařil a to jak díky organizaci, tak i co se týká počasí, které bylo na ryby ideální. K vidění bylo nejen spousty vybavení za desetitisíce, ale také hlavně spousta skvělích lidí se společným zájmem o rybařinu a "vo voo votom" to je , bylo a příště snad zase bude.
RC a MM patří velký dík a uznání.

Robert(původní) - Profil | Út 31.8.2004 9:31:56

Původně jsme jeli, aby se žena dostala "mezi lidi". V pátek jsme opravdu nenahodili, zůstali v centru dění a obdivovali Vinkovu travarici. Jenže ráno jsme nahodili a Karle utekli dva první kapři, ani je neviděla. Pak ji nešlo od prutů odlepit. No, aspoň jsem si o tři centimetry zlepšil osobák kapra na matchku, 58 cm už je hezký výsledek. V sobotu i v neděli jsme si zachytali skvěle.
Zapomněl jsem vám říct, že jsem s sebou měl kvašenou kukuřici (viz článek), i tu tři roky starou. Kdo chtěl, mohl vyzkoušet. Škoda, ale ona vydrží ještě i další rok.

knecht - Profil | Út 31.8.2004 9:20:19

I ja se pripojuji k vykrikum obdivu a uznani za sqelou organizaci, zajisteni a prubeh cele Akce. Sve nazory jsem uz ventiloval jinymi kanaly (ICQ, Plkárna) takze se uz nebudu opakovat. V uhrnu to bylo fajn, k cemuz RC a MM gratuluji! Jen se musim ohradit stran meho "opileckeho bloudeni".Skytavku nepopiram, ta mrcha mi malem natrhla branici, ale ze si RC nezjistil pravy duvod klickovani mezi stany to se me dotklo!Copak bych si ve svem stavu nehledal nejkratsi cestu do pelechu?!Ale no tak... Pravy duvod byl v "nezistne"(a me nepochopitelne) Matyho depozici meho noveho spacaku ke svym predstanovym pokladum. Ja proste vedel, ze spacak budu potrebovat a ze jsesm si ho ulozil mezi nas a Matyho stan a ve chvili, kdy jsem se rozhodl vyuzit jeho utulnosti - spacak NIKDE!!Ne ze by mi to zrovna v te chvili nejak extra vadilo - anesteze alkoholem byla takova, ze jsem necitil vlastni nohy natoz nejakou zimu, ale tolik soudnosti jsem mel, ze mi bylo jasne, ze probirat se do brutalni kocoviny (opravneny predpoklad!) a jeste zmrzly (take opravneny predpoklad!) by nebylo rozumne...takze jsem hledal, usilovne hledal...a NASEL! Proto ty kolecka!To jen aby bylo jasno....

medvěd - Profil | Út 31.8.2004 9:12:00

Povedený víkend i když mne Marfič nepustil na mé pečlivě vybrané místo a já téměř nechytal.Že by další přerod ortodoxního muškaře?Mrzí mne neúčast některých avizovaných person,ale i tak se sraz povedl .Díky pořadatelům.

Maty - Profil | Út 31.8.2004 8:08:05

No myslím, že už jsem sraz okomentoval dostatčně v plkárně. Nicméně si myslím, že se to klukům podařilo dost dobře. Díky Marfičovi a RF jsem se dostatečně nasmál při jejich závodním klání o kořalku, které se stalo osudným pro náš včasný odjezd, jelikož RF byl v neděli ráno velice obtížně resuscitován :-) Takže se těším zase za rok :-)

Pan Pikesson | Út 31.8.2004 7:26:15

Celou akci bych hodnotil jako povedenou. Rad bych podekoval organizatorum za povedenou akci, obsluze "bufetu", ze mne nenechala po ranu hladoveho a nevahala pripravit designove a chutove povedenou klobasu, dale RC za zapujceni feedru, na ktery chytl meho jedineho kapra MM. Specialni dik zaslouzi Marfic a vazeny pan Red Head (alias Foot) za povedene zavody a obveseleni ucastniku akce. Znalci jiste oceni pritomnost kolegy Mihala a jeho vzdy kvalitniho vina. Veselo a prijemne bylo rovnez ve spolecnosti Medveda a jeho zitne a rozumnych a presnych glosu v pohodli kruhove sedacky. Nesmim opomenout Alese p.t.d. za precizni logistiku a dopravy me osoby. Obzvlast velkou pochvalu mirim ke Gobovi a jeho zene za vynikajici rizky z krkovicky. Dale muzu jmenovat Kotona, Icemana, Ondru, Dalibora, Kubu, Piskota, Mika, Bracha a plno dalsich. Jedine, co nechapu, tak jsou jedinci, kteri prijedou na sraz a cely ho stravi u svych nahozenych prutu. Takze kluci diky

Honzas - Profil | Út 31.8.2004 6:48:22

Díky organizátorským schopnostem MM a RC se letošní sraz opět vydařil. Dokonce objednali i lepší počasí než loni, jen trochu chyběly větší ryby, ale o tom taková akce není. Vzhledem k tomu jak rok od roku narůstá počet účastníků bude příští sraz někde na Lipně. Kluci dík, byla to pěkná akce.