Rybářský simulátor Euro Fishing

Kategorie: Všeobecné

Počítačová hra na rybáře

Ke správnému rybaření patří ta správná atmosféra, vlastní pohyb, příprava a už to samotné trávení času u vody, či přímo v ní. Rybaření nepochybně holdují i ​​vývojáři počítačové hry Euro Fishing, kteří tento svět chtěli přiblížit i širšímu publiku a přinesly na světlo světa nejnovější rybářský simulátor, jaký v podobě počítačové hry jinde nenajdete. Přihlíží k množství vlastností vody a okolí, hráčům nabídne několik druhů her a lokalit, no a na nich je, jak moc budou v soutěžení úspěšní.


Sportovní rybář ve hře

Sportovní rybaření je o úspěších a strategii. Ryby se po zvážení a zvěčnění v póze třeba pro fotografii vracejí do vody. V první řadě je však musíte chytit. Tak jako v realitě, také v počítačové hře si rozděláváte stanoviště, upevníte do stojanů udice a odpočíváte s vlastní udicí v rukou někde poblíž. Jako hráč si můžete vybrat několik druhů hry. Samostatná kola, celý turnaj, online hru proti ostatním rybářům po celém světě, nebo pro začátek ACADEMY - režim vzdělávání, který představí základní kroky a způsoby, jakými se hra ovládá.


Ovládání hry

Ovládat lov a výběr jednotlivých návnad, háčků, plováků, udic a podobně, je jednoduché. I vzhledem k tomu, že už je k dispozici i oficiální kompletní čeština, hru si můžete zahrát v srozumitelném jazyce. Přesto ve hře jazyk není velmi vidět, takže není tak zásadní pro chápání hry. Samozřejmě je výhodou, pokud víte, co se děje a co se od vás očekává. Při ovládání je největší problém u hráčů naučit se švihat udicí velké oblouky a dosahovat vzdálenějších náhozů. Krátká nahození jsou jednoduchá. Pokud se vám podaří na háček dostat rybu, hledíte na stav udice a její zatížení. Unavená rybka se vzdá již brzy, ale z vody ji dostanete pomocí podběráku, který je vždy po ruce a aktivujete ho, podobně jako i jiné funkce, zkrátka jen jediným tlačítkem.


Vlivy a podrobnosti

Při vytváření vlastní online hry, či jen volné hry pro sebe sama, je možnost nastavit si několik vlastností týkající se převážně počasí, času a teplot. I takové vlivy působí na ryby a hra s nimi počítá. Přece jen, vývojáři pracovali s odborníky na chytání kaprů a také se Simonem Scottem. To právě proto, aby byl zážitek ze hry co nejlepší. V rámci počasí a venkovních podmínek má význam vítr, poloha slunce a také počasí. Sem tam vám během dne začne pršet, ale podmínky jsou častokrát právě na vás a vy se rozhodnete, do jakých extrémů až chcete zajít. Slunce a rychlost běhu dne se dá v závislosti na druhu hry zpomalit. Návnady je možné měnit kdykoliv během hry a když dostanete chuť na změnu lokality, můžete se přesunout, ale stan balíte sebou.


K zahození nejsou ani místa, kde se jako hráč rybář ocitáte. Jde o lokality Digger Lakes, slavný St. John 's Lake při Linear Fisheries, Presa del Monte Bravo, The Observatory nebo L'Aréně, důmyslně vyhotovené podle originálů.


Na rozběhnutí hry potřebujete minimálně:

• Prostor ve vašem počítači: 6,30 GB
• Operační systém: Windows® 7 64bit / 8 64bit
• Procesor: Quad-Core 2.4 Ghz
• Paměť: 4 GB RAM
• Grafická karta: Graphics Card s 1 GB Video RAM: Nvidia Geforce GTX 460 nebo podobný

Hra je v kompletní české lokalizaci a jejím distributorům je česká společnost Computer Games Distribution - Comgad. Hra vychází pouze na počítače.

 
- 10.4.2016

Diskuse k miničlánku

kkki - Profil | So 16.2.2019 12:23:02

Krystýn >> Bodejď by jo když má novějšího bratříčka
https://live.dovetailgames.com/live/fishing-sim-wor​ld/discover/discover-fishing-sim-world

Zachy - Profil | So 16.2.2019 12:17:17

Zdravím uměl byste mi někdo poradit prosím.

Hra mi nejde spustit.Zkoušel sem ji 2x přeinstalovat.Přeinstaloval sem i stem.Když dám ve steam hrát vůbec nereaguje.Když dám launch legacy tak mi to píše Při aktualizaci hry došlo k chybě(chybející spustitelný soubor) c:/programfiles(x86)/steam/steamapps/common/Fishing​/windowsNoEditor/FishingGame/Binaries/Win64/Fishing​Game-Win64-Shipping.exe

Krystýn - Profil | Ne 15.4.2018 21:28:57

Žije to tady ještě ? :P

Rockwell - Profil | Čt 10.11.2016 15:28:36

Slušná chytačka dneska :-)) Když venku sněží a já hlídám malou, aspoň malé rozptýlení :-)))

kareldj - Profil | So 20.8.2016 22:15:10

Hra po pacienty jako všechny ostatní PC hry,to radši budu hrát 20 minut bingo nebo piškvorky a nečumět do monitoru kdy se něco pohne, jen hrajte, ale až přijdete k vodě aby jste tam potom vydrželi, protože ve hře berou pořád, tak honem domů a nahodit, jen musíte dát zvuk nahlas ať to dostatečně šplouchá :-)

Řezi.1603 - Profil | So 20.8.2016 21:05:36

prosim vás jak mam v te hře nastavit češtinu???mam českou verzi ale vše je v angličtině. prosím o radu

Šámik - Profil | Po 1.8.2016 20:29:38

Lepší by bylo kdyby ta slečna chytala v podprsence apod.😊



kkki - Profil | Čt 28.4.2016 21:43:54

Mnohem lepší je FISHING PLANET

Cloud - Profil | Út 19.4.2016 0:29:37

Petr.J >> I na takový ty parný dny venku.přez léto,dobrý,ně?
Nic neštípe,krom manželky,případně doma!
Komáři se sem nedostanou!!
:-))

Petr.J - Profil | Pá 15.4.2016 18:45:55

Je to pěkný, nemusi se člověk vláčet na ryby a může si zachytat v teple a pohodlí domova.