Příběh pro pobavení

Kategorie: Všeobecné
Poledne, pátek patnáctého. Pohodář Pavlin poprvé po předlouhém půstu provětrá pruty. Pneumatiky Peugeotu pískají, Pavlin pospíchá. Po půlhodině projíždí Polabím přes Poděbrady. Parkuje přímo proti provařenému přítoku potoka. Při příjezdu prorazil pneumatiku Peugeota, poškrábal podvozek. Pětkrát p..a!

Po pravici prázdno, paráda. Postaví přístřešek, porychtuje pruty, prokrmí peletami, připraví pro prasečkyny pomyšlení – propichuje půlnoční pomeranč plus patentkovou plovku. Připraveno – potrava putuje po proudu podél poloostrova. Pavlin posvačí Poličan, pálivou papriku, parmezán, provensálskou paštiku. Přikusuje pečivo, popíjí plzeňský Prazdroj, pak panáka Pepermintky. Pupek plný. Pavlin pociťuje pohodu.

Pípne pravý prut? Pravděpodobnost padesát procent.

Pozor, pozor! Právě po poli přibíhá parádní pětadvacetiletá plavčice Petra, provozující plovárnu Praha – Podolí. Přilnavý pulovr pěkně pod půlky, pruhované Puma podkolenky. Přenádherně pohupuje prdelkou, pohazuje prsy. Přírodní pětky. Petra postrádá podprsenku. Playmate pro Playboy. Prý pořád panna. Pitomost, pokud preferuje pány. Parádní podívaná! Probíhá podél přístřešku. Pavlin potlačuje pudy. Prohrává, podléhá pokušení. Poplácává polehoučku prsatku po prdýlce. Plesk po papuli! Prasáku, přivolám Policii, prská Petra. Plesk podruhé. Příště přivolám Policii, polevuje. Petra působí pekelně přísně. Plesk potřetí – preventivně pro příště, padouchu! Původce poplácání potrestán - Petra pospíchá Polabím - potřebuje potrénovat. Pražský půlmaratón poběží příští pondělí.

Pavlin, paralyzován, pomalu procitá. Pořád pošilhává po překrásné Petře. Pobolívá plesk? Prdlajs.

Pomalu přichází půlnoc. Potkan pojídá pelety, protože prohlodal pohozený pytlík. Padej pryč! Pavlin pátrá po pantoflích. Příliš pomalu – potkan prchul, předtím počůral pelety. Prevít proklatej!

Prší – počasí přihrává příležitost. Pip, pip, píííííííííííííp. Pavlin popadne prut – potěžkává protivníka. Pravděpodobně patnáct plus – pěkná ponorka, panečku! Prasečkyn plynule plave po proudu, pak proti proudu, podél poloostrova, přítokem potoka. Pozor, pašík polevuje, pomalu povadá. Pavlin pošilhává po podběráku, položeném podél přístřešku – profesionální přískok - připraveno. Podložka polita. Původní prognóza potvrzena – patnáct plus, přes pětadevadesát. Pojď pro polaskání, pašíku! Průser! Pronikavý paprsek Petzlovky pokazil původní plány. Protivník plave po proudu – předivoce plácá ploutvemi, pociťuje příležitost prchnout. Prut praská, P-line povoluje. Pavlin padá prdelí proti přístřešku, při pádu přeráží podběrák. Pětkrát p..a! Prdel pobolívá, přístřešek polámán, prut prasklý, podběrák přeražen, pelety pozřel potkan, podvodní příšera pryč. Proboha proč?, pátrá Pavlin. Posmutněle posedává, pláče. Prohra pomalu přebolívá – pomáhá patnáctý panák Pepermintky.

Příběh pokračuje. Po půlnoci přichází porybný. Povídá: „Papíry, pane“! Padesátkrát p..a, pronáší Pavlin.



Komentář autora:

Tento příběh je smyšlený a nikdy se nestal, ačkoliv v něm vystupuje můj bezvadný parťák Pavlin, co jezdí Peugeotem, zlomil prut a jistě by velmi rád poplácal po prdýlce nějakou kozatku s pětkama.

U Poděbrad jsem nikdy v životě nechytal ani se tam nechystám – místo je vycucané z prstu.

Nejsem původcem myšlenky napsat článek na „P“, - nechal jsem se inspirovat kolegou rybářem Padrem.
 
Miras - 31.8.2012

Diskuse k miničlánku

Martin02 - Profil | So 8.9.2012 13:23:01

Miras - >> Pěkné, převyprávěný příběh příjemně pobavil. A na ty chytráky co ti píšou, že už tu všechno bylo a žes to vobšlehnul se vybodni!

ondra-voj - Profil | St 5.9.2012 19:40:30

pěkná prd.l pane pytlák... :-)))

Jarda Š. - Profil | St 5.9.2012 19:28:18

Miras >> Perfektní pr..l. Pěkně píše pohodář Poupa.

buket - Profil | St 5.9.2012 19:24:57

pěkný příběh ;-), pěkné počtení

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 3.9.2012 15:34:35

Miras >> To bylo spíš jen takový pozvdechnutí ovlivněný Azbestovým příspěvkem.
Všechno už bylo. Pokud si někdo myslí, že napsal něco novýho, tak je to sice hezký, že na to přišel sám, ale stejně ho už někdo předběhl. Je to smutná doba tohlecto

Miras - Profil | Po 3.9.2012 15:27:38

Netipa - poslední hrdina MRKu >> V pořádku, však já se hlásím pouze k obsahu - viz. poslední věta článku.

Miras - Profil | Po 3.9.2012 15:26:41

Azbest >> ok, pořadem na HBO jsem ovlivněn nebyl.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 3.9.2012 14:35:38

Miras >> Jako jo. Už drahně let domu je, co se objevilo něco podobného, akorát to bylo o Popelce, ale tak v podstatě je to jenom neoriginální forma, kdežto obsah už je originální.
Dneska se už nic novýho vymyslet nedá, bo tu už všechno bylo.

Azbest - Profil | Po 3.9.2012 14:29:58

Je tam těch obratů několik.Bude to taky tím, že jsi zvolil stejný písmeno.

Miras - Profil | Po 3.9.2012 12:28:50

Azbest >> A copak jsem obšlehnul?

Azbest - Profil | Po 3.9.2012 12:02:20

Částečně obšlehnuté z HBO-text koluje už několik let po netu, ale většina je napsána nově a docela pěkný.

Howy - Profil | Po 3.9.2012 11:54:03

Klobouk dolů Miras. Před nástupem na odpolední moc pobavilo. Velké díky!!:-)

SmolařPrej - Profil | Po 3.9.2012 9:57:52

Tak to je paráda:D taková prdel, málem sem se pochcal smíchy :D

Miras - Profil | Ne 2.9.2012 20:05:39

Děkuji, velmi mě těší, že se to setkalo vesměs s pozitivním ohlasem. Chtěl jsem vyzkoušet, zda jsem vůbec schopen něco podobného napsat a klaplo to. Nakonec jsem se to toho tak zažral, že jsem si několikrát smíchy poprskal monitor:-).

Makrelobíjec - Profil | Ne 2.9.2012 19:30:25

:))))))) dost dobry

CarpHouser - Profil | Ne 2.9.2012 19:19:23

Kde se dává líbí? sakra!! :o))