Cejn v alobalu

Grilování ryb

Cejna zabit, vykuchat, oškrabat, odhlavit a odšupinovat.
Lehce posolit a okmínovat drceným kmínem. Při zabalování do alobalu dát na každou stranu kostičku másla. Dát na rošt a dělat z každé strany cca 20 minut.

 

Marillion - Profil, 4.5.2008
Průměrná známka: 1,50

Diskuse k receptu

Béza1 - Profil | Čt 28.4.2016 13:10:01

Když je hlad,tak je každá ryba dobrá a pak i cejn udělá velkou žízen.

sintrix - Profil | Čt 28.4.2016 12:14:31

když jsem byl kluk, cejn a plotice v alobalu byly bězné bašty. Jen ne na grilu a na uhlících. A okouni pečení na vrbovém proutku. :-)

jaroslavstehlikst - Profil | Čt 28.4.2016 12:07:45

já zkoušel cejna nafiletovat , zalit smetanou na panvičce , chvilku z každé strany a nakonec k tomu vařenou kukuřici :-)
Yum Yummm :)

worech - Profil | Po 30.1.2012 17:13:00

Marillion - >> kdyz je cejn vestsi (40cm), tak to s tema kostma neni tak horky...... a kdyz si ho das s cerstvym chlebem a cibuli, tak je to pochoutka.......

jon007 - Profil | Po 30.1.2012 17:06:55

Mrknato >> Má moc kostí,takže je dobrej na salát nebo vyudit. (s ti mám osobní (dobré) zkušenosti)

Mrknato - Profil | Po 30.1.2012 16:57:31

Vanous >> No, přátelům bych pečeného cejna rozhodně nenabízel. Cejna jedině jako zavináč, nebo udit.

Vanous - Profil | Po 30.1.2012 16:49:20

zkusím to letos..cejna jsem ještě nejedl, protože každý říká že má moc kostí atd a nikomu hlavně nebude chybět. těch je všude spousta ;) a na grill s přáteli to nemusí byt špatné na chuť :)