Okouni na divoko

Grilování ryb

Co budeme potřebovat:

1)Okouny-kolik,záleží na vás (doporučeno max.1kg okounů) stačí jen vykuchat,opláchnout......,

2 cibule,sůl,pepř,2 lžíce oleje,citonovou štávu,hladkou mouku,,sekanou bazalku



Nádivka:
2)Na nádivku kterou naplníme okouna,budeme potřebovat
2 cibule,sůl,pepř,2 lžíce oleje,citonovou štávu,hladkou
mouku,sekanou bazalku......citronovou štávou mírně zakapeme vnitřek okouna. Poté všchno zamícháme kromě citr.štávy. Poté vložíme do okouna......




A co dál:
3)..ryby mírně osolíme,mírně posypeme moukou a položíme na mřížku grilu.Potřeme olejem a grilujeme za občasného potírání.Pečeme po obou stranách asi 20 min.Při obracení dáváme pozor,aby se ryba nerozpadla....


Výborná chutovka,předkrm-který se hodí třeba na takové to posezení s přáteli v létě u grilu...

dobrou chut´,vám přeje TOROKÁT z Pražic

 

TORARYK - Profil, 10.3.2007
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.