MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Zavařená uzená ryba Amur Kapr Cejn

Ostatní recepty

Ryby očistíme, vykucháme, opláchneme. Rozmačkáme česnek se solí, potřeme s tím ryby, lehce pokmínujeme. Ryby dáme do nádoby na 24 hodin naložit do chladna. Potom ryby vyudíme asi 3 hodiny na 60°C a další 2 dvě hodiny pozvolna na 50°C, necháme vychladnout. Ryby obereme z kostí, naskládáme do sklenic a zalejeme olivovým olejem nebo slunečnicovým olejem (lepší je olivový ). Zavařujeme opravdu poctivě 1 hodinu lehkým bodem varu. Uchováme v chladnu a konzumujeme za 14 dní. Je to výborné na chlebě s máslem. Já si ze skleničky na talířek vyndám trochu zavařených rybiček a z talířka sleji ten olej zpět do sleničky aby to na chlebě nebylo moc mastné. Jinak moc vynikající.

 

standas - ®, 30.4.2015
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE JRC sada Radar DS Solar Color Set 3+1

Za 7 499 Kč s DPH.
Vánoční akce do vyprodání skladových zásob


akce, rybareniAKCE na 2x Fox navijáky FX9

Za 5 500 Kč s DPH.
CENA ZA 2ks Nové navijáky, silný stroj s hladkým chodem, volba pro kapraře, kteří hledají spolehlivost, výkon a trvanlivost-Platí jen při koupi dvou navijáků


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen