MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh s bylinkovou nádivkou

Pečení ryb

2 pstruzi,
sůl,
pepř,
cca 2lžíce strouhanky,
2 lžíce olivového oleje,
1 stroužek česneku,
1 cibule,
150g čerstvého smetanového sýra,
1 svazek bazalky (několik lístků odložíme na ozdobu),
4 plátky anglické slaniny,
250ml bílého vína,
250g žampionů,
2 pórky,
4 lžíce vychlaze­ného másla,
4 rajčata

Příprava:
Pstuhy omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Strouhanku opražíme na oleji. Cibuli a česnek oloupeme, posekáme, pňdáme ke strouhance
a osmahneme. Vmícháme sýr. Bazalku omyjeme, pokrájíme a přidáme do nádiv­ky. Troubu předehřejeme na 200 °C.
Pstruha naplníme nádivkou a obalíme slaninou. Pečeme 30 min., po 15 min. přilijeme víno. Půlky žampionů a kolečka pórku opékáme na 1 lžíci másla 6 - 8 min. Poté přidáme omyté kousky rajčat.
Vypečenou šťávu z ryby uvedeme do varu, vmícháme 3 lžíce másla, okořeníme. Rybu s omáč­kou, zeleninou a žampiony ozdobíme bazalkou.

 

Sasáková Andrea, 8.8.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

N Kingfisher - ® St 29.10.2008 22:19:57
Recept je náročnější na přípravu, ale výsledek je výborný.

[ Vstoupit do diskuse - 1 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPopulární vezírek! 2017!!

Za 281
Vybaven rychleschnoucí síťkou a osazen univerzálním EU šroubením pro připevnění na vidličku. Navržen v souladu s novými předpisy pro sportovní rybolov, důležitá součást výbavy každého rybáře.


akce, rybareniGril jenž nepotřebuje žádné napájení!

Otáčení masa zajišťuje teplý vzduch stoupající vzhůru a roztáčející lopatky vrtule. Již se nemusíte starat o to, aby maso bylo grilováno rovnoměrně.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Grundik - Příbram Grundik - Příbram

Vítejte na stránkách našeho e-shopu, který Vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb za velmi zajímavé internetové ceny. Veškeré...