MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Štičí ragú po šumavsku

Pečení ryb

900 g vykostěného štičího masa,
sůl, pepř, citrónová šťáva,
2 stroužky česneku,
80 g másla na pečení a trochu vývaru,
400 g čerstvých hub nebo žampionů,
50 g másla,
40 g cibule,
4 vejce, pažitka

Štičí maso nakrájíme na kousky velké asi jako bramborové hranolky, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem, posypeme jemně sekaným česnekem a v rozehřátém másle prudce opečeme, podlijeme vývarem nebo vodou a asi 4 minuty podusíme. Na rozehřátém másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky pokrájené houby, pokapeme citrónovou šťávou a asi 15 minut dusíme, odpaříme šťávu, přidáme osolená, rozšlehaná vejce a pepř a mícháme na ohni až směs zhoustne jako kaše. Štičí ragú upravíme na talíře, povrch pokryjeme houbami s vejci a posypeme jemně sekanou pažitkou nebo petrželkou.

 

kempes - ®, 20.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAkce na produkty Kryston

Akce na vlasce Snyde, Krystonite, šňůrky Super Silk, Super Nova, Snake Bite, Silkworm, Merlin a jiné, Pva sáčky, fluorocarbony Incognito, Klin Ik, Hoobait a jiné.


akce, rybareniShimano Ultegra 5500 XSD a XTD

Za 3975
Nejnovější navijáky určené k souboji s největšími trofejními a urputně bojujícími kapry-objednejte si a druhý den je máte doma jsou na skladě- zasíláme ihned, navíc s DOPRAVOU ZDARMA


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
lovtour.cz lovtour.cz

Rybářské expedice za tajmenem a ostatními druhy ryb Sibiře. Objevování nových destinací a návštěvy osvědčených míst.