MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Zapékané filé

Pečení ryb

Filé osolíme z obou stran a klademe do pekáčku nebo zapékací mísy. Potom na něj dáme vrstvu kečupu. Cibuli rozpůlíme, nakrájíme na plátky, které rozebereme na nudličky, a papriku nakrájíme na tenké nudličky. Oboje klademe na kečup. Pak hustě posypeme nahrubo strouhaným eidamem a navrch dáme máslo (přibližně 1 vrchovatá lžíce na 1 kostku filé). Dáme zapéct.

 

kecos - ®, 19.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniIMPERIAL BAITS - Esence Carptrack FLAVOUR WORM UP 50ml

Za 262
Dlouho jsme pracovali na našich esencích a nyní je můžeme nabídnout i Vám. Dávkování 5 - 8ml/kg boilies


akce, rybareniShimano Ultegra 5500 XSD a XTD

Za 3975
Nejnovější navijáky určené k souboji s největšími trofejními a urputně bojujícími kapry-objednejte si a druhý den je máte doma jsou na skladě- zasíláme ihned, navíc s DOPRAVOU ZDARMA


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby JESETER Rybářské potřeby JESETER

Karlovy Vary - Dvory, Kpt. Jaroše 198/17