Zapečený kapr

Pečení ryb

Ingredience:
kapr 1 -
sůl
bazalka
olej
smetana sladká
hořčice 2 -
sardelová pasta
libeček 1 -
tuk

Popis přípravy:
Opláchnutého, osušeného kapra nakrájíme na menší, úzké porce,
které rozložíme do tukem vymazané zapékazí misky tak, aby se
nepřekrývaly; osolíme, posypeme bazalkou a pokapeme olejem.
Smetanu přelijeme do hrnečku, postypně zašleháme hořčici,
přidáme koydek sardelové pasty, drobně sekaný libeček,
promícháme a lžicí naléváme na porce kapra. Zapékání v
předehřáté troubě 25 minut.
Příloha: braborové krokety, salát z rajčat s cibulkou.

 

10, 17.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.