MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Tuňák v koření, tak trochu sashimi

Smažení ryb

Ingredience:
filet z tuňáka
barevný pepř, anýz, patero koření (ale dá se podle chuti)
olej

Postup:
V misce smícháme koření a pořádně v něm obalíme tuňáka. Rozpálíme si dostatečné množství oleje a když je olej opravdu rozpálený, vložíme do něj obaleného tuňáka. Smažíme z každé strany asi minutu. Potom rybu vyndáme a nakrájíme šikmo asi na 2 cm široké plátky. Uvnitř je ryba ještě syrová (proto částečně sashimi). Můžeme jíst jen tak nebo potřít wasabi (a klidně k tomu vyrobit válečky z rýže), případně použít na namočení jakoukoliv omáčku (jogurt s hořčicí a bylinkami...).
Kdo nemá rád syrové ryby, může smažit déle.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniBivak Fox Ranger 1man

Za 7 550 Kč s DPH.
SE SLEVOU 45% Fox Ranger prostorný, rychloskládací bivak pro jednoho rybáře, materiál FOX VENTEC a po registraci na shopu za ještě nižší cenu až do vyprodání skladu


akce, rybareniSpací pytel All Season 2 in1 Sleeping Bag

Za 3 394 Kč s DPH.
Dodáme do 24 hodin a bez bal. a poštovného.Díky svému dvouvrstvému provedení je tento spací pytel určen jak do extrémních podmínek, tak při vyjmutí vnitřní části lze používat celoročně.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Grundik - Příbram Grundik - Příbram

Vítejte na stránkách našeho e-shopu, který Vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb za velmi zajímavé internetové ceny. Veškeré...