MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pečená treska s limetkami

Pečení ryb

Ingredience:
filety z tresky
2 lžíce olivového oleje
oregano
nakrájení petrželka (asi dvě hrsti)
2 limetky
1 feferonka
sůl, pepř

Postup:
Připravíme si směs z feferonky, oregana a petrželky. Filety z tresky omyjeme, pomažeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a obalíme v bylinkové směsi. Filety dáme do pekáčku, který jsme si předtím nechali předehřát v troubě. Rozpůlíme limetky a na každý filet položíme půlku. Dáme péct do trouby rozpálené na 220°C asi na 10 minut. Podává se i s limetkou, každý si pak může vymačka na rybu tolik šťávy, kolik chce.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniCarbotex DSC 150m 0,205

Za 196
Carbonem upravený vlasec, dvakrát potaževý siliconem pro obtížný rybolov, pevnost uzlu, nízká paměť pro vynikající nahození, vhodný pro sladkou i slanou vodu.Barva šedánávin 150 mnosnost 5,85 kg


akce, rybareniprologic mimicry 3d mirage xp

Za 999
Poslední roky Prologic věnoval mnoho času a úsilí do vývoje unikátní kamuflážní technologie Mimicry 3D.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybolov24.cz Rybolov24.cz

Vše pro ryby, rybáře a rybolov 24 hodin denně. Navazujeme na úspěšnou tradici 1.on-line obchodu s rybářskými potřebami na českém internetu....