MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Ryba v alobalu

Pečení ryb

Jakákoli očištěná, vykuchaná ryba bez hlavy
1 střední cibule
máslo
sádlo
kmín
sůl
rybí koření (popř. jiné koření podle chuti)
alobal

Alobal vymažeme sádlem. Rybu osolíme, okořeníme, dovnitř vložíme na tenké plátky polovinu nakrájené cibule, plátek másla a okmínujeme. Rybu položíme na alobal, lehce ještě pokmínujeme zvenčí a zasypeme
zbytkem nakrájené cibule. Pak alobal uzavřeme, ale né moc těsně, aby mohla pryč pára.
Takto zabalenou rybu uložíme na pekáč, do kterého nalijeme trochu vody.
Pečeme v troubě na cca 200st.C asi 20 - 30 min. podle velikosti ryby.

 

Ladislav Vavrečka - ®, 16.7.2006
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniprologic bulldozer mimicry 3d water g

Za 239
Šokový vlasec, který je díky použitému speciálnímu materiálu extrémně odolný a prakticky téměř nezničitelný.


akce, rybareniprologic cruzade bivvy 1man + přehoz

Za 5699
Celá řada CRUZADE je vyrobena z vylepšeného nylonu 190D, disponuje skvělou voděodolností, pevností a odolností díky speciální dvojité povrchové úpravě.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby- SWEETFISH Rybářské potřeby- SWEETFISH

Břeclav, Lidická 3461/9B