Jelci plnění cibulí

Pečení ryb

ingredience:
-2 jelci, mletý černý pepř, mletá červená paprika, 3 mladé cibule s natí, 100g prorostlé slaniny, drcený kmín, polohrubá mouka, rostliný olej, 1 hlávkový salát, zelená petrželová nať, 4 červené ředkvičky

postup:
-Očištěné, vykuchané a omyté jelce osušíme čistou utěrkou, osolíme, okořeníme mletým pepřem, posypeme paprikou, naplníme očištěnou a na kolečka nakrájenou cibulkou s natí, nakrájenou prorostlu slaninou, posypeme kmínem a sešijeme. Přeneseme na chladné místo nebo do ledničky a necháme 2 hodiny odležet. Potom zlehka obalíme v polohrubé mouce a opékáme na rozehřátém oleji z každé strany 4 minuty. Hotové jelce servírujeme na opláchnutých listech hlávkového salátu, posypeme zelenou petželovou natí a ozdobíme nakrájenými ředkvičkami.

 

Leštinský Pavel - Profil, 15.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.