MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr v rosolu

Vaření ryb

1. Kapr cca 2 kg
2. Pět paprik (pro otrlejší mohou být pálivé)
3. Jedna větší cibule
4. Jeden stroužek česneku
5. 1/2 lžíčky drceného kmínu
6. Trochu mletého pepře
7. Dvě lžíčky soli
8. Lžíce másla

Postup:

Kapra zbavíme šupin, kůži ponecháme. Vyvrhneme a důkladně omyjeme. Břišní dutinu vytřeme solí, kmínem a pepřem a vložíme do ní předem nakrájenou papriku, cibuli, česnek a lžíci másla. Zajistíme špejlí a kapra zvenku osolíme, pokmínujeme, popepříme a zabalíme do alobalu. Dusíme na ohni, na grilu nebo v troubě. Po udušení kapra necháme zabaleného v alobalu vychladnout. Po vychladnutí a rozevření alobalu je kapr cca z půlky ponořen v aspiku.
Podáváme s jakýmkoliv pečivem nebo chlebem.

 

brach - ®, 13.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFatso 14 F RBS

Za 211 Kč s DPH.
plovoucí, délka 14cm, hmotnost 95g, dva trojháčky 4/0, doporučený vlasec 0,40, šňůra 0,25, zanoření 1m při trolingu 1,5m


akce, rybareniHáčky ACE Razor Terry Hearn

Za 119 Kč s DPH.
Boilie Beak Point zřejmě to nejlepší co se mezi háčky pro rybáře v poslední době objevilo, opravdu pevné, super ostré s micro protihrotem nyní za novou akční cenu


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
lovtour.cz lovtour.cz

Rybářské expedice za tajmenem a ostatními druhy ryb Sibiře. Objevování nových destinací a návštěvy osvědčených míst.