MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh Felicia

Pečení ryb

Suroviny:
2-4 pstruhy, 4 cibule, 200 g šampiňónov, 500 g zemiakov, maslo, 2 bobkové listy, 1,5 dl bieleho vína, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať.

Pekáč vymastíme maslom, na dno dáme pokrájanú cibuľu a bobkové listy, na ne položíme očistenú rybu, obložíme plátkami šampiňónov a zemiakov. Polejeme vínom a šálkou vody, osolíme, okoreníme, na rybu poukladáme kúsky masla. Pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista. Pred podávaním posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou.

 

Pablo-fish - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniTargo 20

Za 652 Kč s DPH.
Tento naviják je vybaven: 6 kuličkových ložisek anti-reverzní systém hliníková cívka s otvory+náhr.grafitová cívka vyměnitelná klička kapacita cívky 0,25/110m převod 5,2:1


akce, rybareniAmiaud stojan Carp"o Easy -30%

Za 9 999 Kč s DPH.
Doprava zdarma a skvělá akční cena špičkový nerezový stojan klasický čtyřnohý s novým systémem uchycení od prestižní francouzské firmy. Už jen poslední kusy na skladě


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614