MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh Felicia

Pečení ryb

Suroviny:
2-4 pstruhy, 4 cibule, 200 g šampiňónov, 500 g zemiakov, maslo, 2 bobkové listy, 1,5 dl bieleho vína, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať.

Pekáč vymastíme maslom, na dno dáme pokrájanú cibuľu a bobkové listy, na ne položíme očistenú rybu, obložíme plátkami šampiňónov a zemiakov. Polejeme vínom a šálkou vody, osolíme, okoreníme, na rybu poukladáme kúsky masla. Pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista. Pred podávaním posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou.

 

Pablo-fish - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSPORTEX - slevy na vybrané modely

Za 2 599 Kč s DPH.
10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


akce, rybareniSLEVA 25% na Greys Prodigy GT3 12ft, 3,5lb

Za 3 450 Kč s DPH.
Kaprový prut Greys Prodigy GT3 je třetí generací prvotřídních kaprových prutů Prodigy. Doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec – E-shop který vás zaručeně chytí! Tropic Liberec – E-shop který vás zaručeně...

E-shop www.tropicliberec.cz, působí na českém rybářském trhu již více než deset, jako největší maloobchodní prodejce rybářských potřeb. ...