MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh plnený zeleninou a pomarančom

Pečení ryb

Suroviny:
2 menšie pstruhy, 50 ml citrónovej šťavy, 2 póry, 30 g masla, 1 lyžička čerstvého tymianu, 4 strúčiky cesnaku, 2 pomaranče, 2 menšie cukety, 15 ml oleja, soľ, korenie, 3 ks farebných paprík, 1 červená cibuľa

Ryby vykostíme, osolíme a okoreníme, posypeme jemno nakrájaným cesnakom a polejeme citrónovou šťavou, dáme odležať. Rozpustíme maslo a olej, vložíme do neho nakrájaný pór, papriku, cibuľu, cuketu a tymián. Opečieme a po 5 minútach vložíme malé plátky pomaranča. Plnku môžeme zahustiť strúhankou. Medzi dva pláty ryby v zapekacej mise dáme plnku a pečieme asi pol hodinu.

 

Pablo-fish - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareni2x Fox Warrior S 10ft/300cm/3lb

Za 4 598 Kč s DPH.
CENA ZA CELÝ PÁR 2ks - Skvělé dvoudílné pruty které nemají ve své třídě konkurenci za cenu, po registraci výrazně sníženo. Pruty s nádechem exklusivních, mnohem dražších prutů


akce, rybareniKaždý den nadělujeme Dárky!

Adventní kalendář pro rybáře Vás odmění každý den!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
PEPA cestovní kancelář s.r.o. PEPA cestovní kancelář s.r.o.

Široká nabídka rybářských zájezdů a výprav: Švédsko, Norsko, Finsko, Irsko, Kanada, Aljaška, Kamčatka, Chile, Argentina, Panama, Maledivy,...