MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh plnený posekaným petržlenom

Pečení ryb

Je to vynikajúce ako ľahká rýchla večera alebo obed, uvidíte, že sa Vám budú robiť hrče za ušami, ako si pochutíte!

Suroviny:
1 ks pstruh, 2 lyžica petržlenovej vňatky, 1 maslo, 1 citrón, soľ, raca.

Pstruha očistíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a čo najviac naplníme posekanou petržlenovou vňaťou. Na panvici rozpustíme maslo a jemne pečieme z oboch strán. Podávame s varenými zemiakmi alebo zeleninou.

 

Pablo-fish - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


ESOX - Podběrák s kovovým středem

Za 589
esox - podběrák s kovovým středem


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen