MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh plnený posekaným petržlenom

Pečení ryb

Je to vynikajúce ako ľahká rýchla večera alebo obed, uvidíte, že sa Vám budú robiť hrče za ušami, ako si pochutíte!

Suroviny:
1 ks pstruh, 2 lyžica petržlenovej vňatky, 1 maslo, 1 citrón, soľ, raca.

Pstruha očistíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a čo najviac naplníme posekanou petržlenovou vňaťou. Na panvici rozpustíme maslo a jemne pečieme z oboch strán. Podávame s varenými zemiakmi alebo zeleninou.

 

Pablo-fish - ®, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového (všechna témata)

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Flatliter 5ti sezónní spacák

Za 4 860 Kč s DPH.
S plnou a bohatou výplní z dutého vlákna a vnitřní podšívkou z fleecového microvlákna Vás zahřeje a udrží v teplíčku i během zimních výprav při mínusových hodnotách, po registraci výrazně snížená cena


akce, rybareniNaviják Ultegra 14000 XTD

Za 4 290 Kč s DPH.
2016 nejnovější Black černé Shimano nový model - Nejdůležitější věc JSOU NA SKLADĚ - zasíláme ihned, navíc s DOPRAVOU ZDARMA a novou nejnižší cenou pro všechny zákazníky


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen