Dunajské halászlé z různých druhů ryb 1

Rybí polévky

1 kg různých druhů ryb,
15 dkg cibule,
3 dkg mleté sladké papriky,
2,5 dkg soli,
5 dkg rajčat,
5 dkg zelené papriky, (popřípadě odpovídající množství leča),
5 dkg brambor,
4 porce kostičkových nudlí,
2-3 pálivé papričky.
Očištěné ryby naporcujeme na drobné kousky a vložíme do hrnce. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, mletou sladkou paprikou, rajčata, zelenou paprikou, na kostičky nakrájené brambory, pálivé papričky a 3 litry vody. Necháme prudce vařit asi 40 minut. Ryby vyjmeme, polévku procedíme. Do scezeného vývaru zavaříme nudle.

 

DIO - Profil, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.