MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Smažený marinovaný kapr

Smažení ryb

kapr (750 gramů)
olej (1 dcl)
česnek (1 stroužek)
šťáva z půlky citrónu
mletá červená paprika
mletý kmín
bylinky, jaké máte rádi
sůl
kayenský pepř
hladká mouka na obalení

Nejdříve si v míse připravíme marinádu z oleje, česneku, šťávy z citrónu, mleté papriky, mletého kmína, bylinek, soli a kayenského pepře. Poté si naporcujeme kapra na podkovy, které ještě přepůlíme. Přepůlené podkovy vložíme do mísy s marinádou a promícháme, aby se marináda dostala všude. Mísu s kaprem vložíme do ledničky a necháme to do druhého dne marinovat (je dobré kapra otočit, protože marináda stéka dolů). Druhý den kapra vyjmeme z mísy, obalíme ho v hladké mouce a osmažíme v rozpáleném oleji. Před podáváním pokapeme citrónem a jako přílohu bych volil vařené brambory.

 

voda12 - ®, 22.7.2014
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniLEDLENSER H7.2

Za 1 908 Kč s DPH.
Nová čelovka H7.2 má vyšší výkon, ochranu proti vodě IPX 4, nový ergonomicky tvarovaný box baterií s polyuretanovým potahem pro daleko pohodlnější nošení a speciálně upravenou hlavu


akce, rybareniVlasec Planet Carp 150 nebo 1000m

Planet Carp je speciálně navržený vlasec pro lov velkých kaprů, který splní i požadavky těch nejnáročnějších kaprařů.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA HITRA CA HITRA

Naše cestovní kancelář nabízí autobusové a individuální zájezdy na rybaření ve středním Norsku, v rybářsky vyhlášené oblasti na ostrově...