MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Puding

Ostatní recepty

Popis přípravy:
Uvařeného vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a
majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček
a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout.
Při podávání vyklopte z formičky a ozdobte snítkou petrželky.

 

Petr, 9.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniChyť a pusť Pelety kukuřičné CSL s dírou 900g

Za 84
Dodáme do 24 hodin.Kapři je velice rádi vyhledávají pro jejich specifickou vůni pražených kukuřičných zrn. U nás máte 100% jistotu, že vždy koupíte čerstvé pelety.


akce, rybareniBoilies Killer Krill ji od 81 Kč za kilo!

Nejprodávanější boilies loňské sezóny! Tasty Baits v příchuti Killer Krill jsme opět cenově zvýhodnili a při koupi 10kg balení tak tento týden zaplatíte je necelých 81 Kč za kilo!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614