MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Sumec po Dunajsky

Pečení ryb

Suroviny: 4 väčšie zemiaky, 3 steaky zo sumca, kúsok slaninky, 4 paradajky, 2 papriky, 2 cibule, soľ, čierne korenie, petržlenová vňať.
Postup: Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymastený pekáč. Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky. Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú papriku, rajčiny a posypeme korením a poukladáme na zemiaky. Pridáme na kolieska rúre. Pred dokončením odstránime alobal a mäso necháme zapiecť.

 

vlado - ®, 5.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPrologic Thermo Carp Vest - NOVINKA

Nová vesta do chladného počasí od firmy Prologic! Na tuto vestu byl použit velice tenký, ale pevný materiál (100% nylon s voduodpudivou ochranou).


akce, rybareniPánská zimní obuv Hunter Speciál

Za 1 219 Kč s DPH.
Pánská vycházková zimní obuv Hunter Speciál, která Vás spolehlivě zahřeje.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
RANCHO RIO EBRO RANCHO RIO EBRO

Lov sumců ve Španělsku na Ebru. Přijeďte na Rancho Rio Ebro - camp se nachází cca. 8km od městečka Mequinenza ve strategické poloze,...