MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapor na východný spôsob

Pečení ryb

Suroviny:
500 g kapra, 3 veľké cibule, 50 g zeleru, 50 g feferónok, 7,5 dl svetlého piva, kúsok masla, soľ

Cibuľu pokrájame na kolieska, zeler na kocky a feferónky rozdrvíme. Rozložíme ich na vymastený plech, posolíme a zalejeme pivom. Navrch položíme očisteného a osoleného kapra, prikryjeme a v rúre za občasného polievania šťavou dusíme cca 35 minút. Hotovú rybu vyberieme, šťavu so zeleninou varíme, kým sa neodparí na polovicu, potom ju prepasírujeme a omáčku dochutíme maslom a soľou. Vylejeme na naservírovaného kapra. Podávame s ryžou alebo so zemiakovým pyré.

 

Pablo-fish - ®, 4.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniprologic cruzade throwing stick

Za 279
Kobra dostupná ve dvou velikostech – 20mm a 24mm, která je vyrobena z velice pevného, ale lehkého plastu.


akce, rybareniprologic cruzade bivvy 1man + přehoz

Za 5699
Celá řada CRUZADE je vyrobena z vylepšeného nylonu 190D, disponuje skvělou voděodolností, pevností a odolností díky speciální dvojité povrchové úpravě.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK Varga CK Varga

CK zajištuje pobyt, rybaření v Maďarsku na jezeře Pölöske, kde ubytování je na výsoké úrovni, zajištujeme sportovní lístek tak i rybářský...