MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

zapečená štika se sýrem

Pečení ryb

Ingredience na 1 porci
- podkova z větší štiky
- brambory
- cibule
- směs koření ( paprika, majoránka, tymián, pepř... dle chuti a fantazie)
- tuk (máslo)
- tvrdý sýr
-sůl (pokud již není v koření)

Příprava:
- připravíme si gratinovací misku, kterou vytřeme tukem, na dno položíme na kolečka nakrájenou cibuli, pak pokládáme na plátky nakrájené brambory, lehce osolíme a vložíme podkovo ze štiky, kterou jsme předem okořenili směsí koření nejméně půl hodiny dopředu. Do prostoru, kde byla břišní dutina vložíme kousek másla, aby se štika trochu nasákla tukem. Štiku pak dále obkládáme kolečky cibule a brambory až k jejími vršku. Jak máme vyskládáno, tak štiku zakryjeme plátkem sýra a necháme zapéct asi tak půl hodiny při 180°C
Podle chuti můžeme k cibuli a braborům přidat i plátky papriky nebo rajčat
Dobrou chuť :)

 

wenda - ®, 4.7.2006
Průměrná známka: 2,50

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
Giants Fishing Deštník Full Cover Square Camo Umbrella 250cm

Za 2699
giants fishing deštník full cover square camo umbrella 250cm


akce, rybareniVynikající volba! Novinka 2017!

Za 647
Zvláštní pozornost si zaslouží precizně a plynule pracující přední brzda, která při výpadech ryby hezky hladce a rovnoměrně odvíjí vlasec.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více...  Tropic Liberec - Nikdo vám nedá více... 

Moderní e-shop s více než 15 letou historií nabízí přes 80 000 produktů pro všechny rybolovné techniky. Profesionální poradenství a 100%...