MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Rybí škvarky (cejn+bílá ryba)

Smažení ryb

Vykuchané a očištěné cejny nafiletujeme. Jednotlivé filety nařežeme na výšku na proužky asi 1 cm silné. Syrové proužky prosolíme. Do mísy připravíme směs hladké mouky a papriky (může být i pálivá). Proužky z filetů obalujeme ve směsi, protřeseme v rukou, nabo na sítlu a vkládáme je do rozpáleného tuku na pánvi. Smažíme do zlatova. Necháme okapat přebytečný tuk, nebo usmažené "škvarky" pokládáme na ubrousek. Jsou výborné teplé, ale věřím, že si na nich pochutnáte i zastudena.Jako příloha bílý chléb a nezapomeňte na pivo. Bude se hodit.

 

karel, 3.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniStarbaits Specialist Polar Fleece (-25°C)

Za 2 999 Kč s DPH.
Mimořádně hřejivý spacák s vnitřní Polar Fleecovou vložkou a vnější nepromokavou vrstvou z něj dělá špičku ve své třídě


akce, rybareniAkce Kevin Nash

Velká vánoční akce na produkty Nash, bivaky, přístřešky, oblečení, pruty, pouzdra na pruty, křesla, navijáky, tašky, pouzdra, podložky odháčkovací, lehátka, vozíky a jiné.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen