MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Grilovaný úhor

Grilování ryb

600 g úhora, 200 ml dezertného bieleho vína, 1 cibuľa, 2 klinčeky, 2 lyžice nasekanej zelenej petržlenovej a 1 lyžica zelenej zelerovej vňate, olej, soľ.

Úhora stiahneme z kože, nakrájame na väčšie kúsky a osolíme. Z vína, trochy vody, nasekanej cibule, klinčekov, petržlenovej a zelerovej vňate pripravíme nálev, ktorým úhora zalejeme a necháme na chladnom mieste 24 hodín. Pred prípravou úhora vyberieme, osušíme, potrieme olejom a ugrilujeme. Podávame so smaženými zemiakmi alebo grilovaným chlebom..

 

Pablo-fish - ®, 29.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE SLEVA Camou šestinohá lehátka

Za 3 100 Kč s DPH.
ČASOVĚ OMEZENO Za super ceny s velkými slevami nabízíme kvalitní a luxusně polstrované postele Milfa Extreme se snímatelnou matrací lehátka, s nosností až 150kg a rozměry 215 x 90cm


akce, rybareniAKCE JRC Radar DSi 2+1+kufřík

Za 5 990 Kč s DPH.
Akce 2x signalizátor + příposlech + original kufřík


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
PEPA cestovní kancelář s.r.o. PEPA cestovní kancelář s.r.o.

Široká nabídka rybářských zájezdů a výprav: Švédsko, Norsko, Finsko, Irsko, Kanada, Aljaška, Kamčatka, Chile, Argentina, Panama, Maledivy,...