MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Grilovaný úhor

Grilování ryb

600 g úhora, 200 ml dezertného bieleho vína, 1 cibuľa, 2 klinčeky, 2 lyžice nasekanej zelenej petržlenovej a 1 lyžica zelenej zelerovej vňate, olej, soľ.

Úhora stiahneme z kože, nakrájame na väčšie kúsky a osolíme. Z vína, trochy vody, nasekanej cibule, klinčekov, petržlenovej a zelerovej vňate pripravíme nálev, ktorým úhora zalejeme a necháme na chladnom mieste 24 hodín. Pred prípravou úhora vyberieme, osušíme, potrieme olejom a ugrilujeme. Podávame so smaženými zemiakmi alebo grilovaným chlebom..

 

Pablo-fish - ®, 29.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSpacák Fox EVO Lite Ven-Tec

Za 2890
Univerzál pro každého, odlehčený, voděvzdorný a zároveň prodyšný. Nepromokavý Ven-Tec materiál, udrží v chladu když je horko a v teple, když je zima. Po registraci do našeho eshopu za ještě nižší cenu


akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen