MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Úhoř v pivním těstíčku

Smažení ryb

600 g úhoře, citrónová šťáva, sůl, 100 g hladké mouky, 1/8 I piva, 1 vejce, 1 lžíce oleje, stoprocentní tuk na smažení. Z úhoře stáhnu kůži a nakrájím šikmé plátky. Ty potom osolím a pokapu citrónovou šťávou. Z mouky, vejce, piva a oleje rozmíchám těsto, ve kterém úhoře obalím a vložím jej do dostatečně rozehřátýho tuku. Smažím dozlatova a podávám s vychlazenou desítkou.
Dobrou chuť

 

Ježdík, 28.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

N pavel68 - ® St 22.4.2009 12:38:26
chjo ta čeština holt nejni pro každýho...
N trubadurek - ® St 22.4.2009 12:35:07
Hlavně to nechce šetřit paprykou a volejem
N brambůrek - ® St 22.4.2009 12:20:19
ŮHOŘ V MOUCE A PAPPRYCE.
Ztaženého úhoře z kúže nakrájíme na medajlonky tak na 1,5cm a posolíme. Pak si připravíme hluboký talíř do něho nasypeme hladkou mouku,sladkou papryku, trochu pepře.Medajlonky z úhoře vložíme do talíře a vše dobře promícháme. Vložíme na rozpálený volej a usmažíme.

[ Vstoupit do diskuse - 3 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


akce, rybareniRod Hutchinson Cabrio Cookhouse

Za 5990
Nový model kuchyňského přístřešku, který můžete použít jako plnohodnotný bivak ve kterém se nebudete muset hrbit. Nyní za akční velmi nízkou cenu


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ

Rybářské potřeby OBCHOD-RYBAŘENÍ.CZ Vám nabízí přehledný e-shop se zázemím kamenného obchodu rybářských potřeb v Uherském Brodě. Nabízíme...