škrabka

Ostatní recepty

kousek prkýnka, použité korunkové uzávěry, hrřebíčky - popř. samožezky.

Když chci připravit okouna aniž bych ho stahoval, přichází na řadu škrabání šupin. Neznám rybu, která by šla oškrabat hůř. Nemaje u sebe škrabku, vyrobil jsem si jednu, se kterou to jde o hodně líp než nožem. Stačí chvilka a je hotovo.
Tak tedy, na prkýnko, tak akorát padnoucí do ruky (lze použít třeba torzo starého vypelichaného kartáče), stačí vedle sebe - klidně i ve více řadách - přibít pár korunkovích uzávěrů (vršků od piva). Já osobně je přichytával samořeznými šrouby. Škrabka je hotová raz dva a kupodivu funguje a to nejen na okouny

 

Domek - Profil, 27.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.