MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh s holandskou omačkou

Smažení ryb

Suroviny pro přípravu:2pstruzi,sůl,pepř,citronova štáva,mražená zelenina.

Pracovní postup:pstuhy osolit,opepřit,pokapat citronem.
Osmažit nebo podusit.Zelenina se vaří v paře.

HOLANDSKA OMAČKA
1/2dcl rybího nebo zeleninového vývaru,4 žloudky,10dkg másla,1 lžíce citronové štávy,1/4lžičky pepře.Vařte při 70stupnich,dokudomačka nezhoustne za stálého micháni metlou.

 

Ondrej - ®, 25.6.2006
Průměrná známka: 3,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSufix Super Cat šňůra 300m/78kg

Za 1 765 Kč s DPH.
Vysoce odolná proti oděru, sumcová, pletená, neprůtažná, rychle potápivá šňůra z aramidových vláken, vhodná pro multiplikátory i navijáky PRÁVĚ TEĎ SLEVA Z PŮVODNÍCH 2.768,-


akce, rybareniVánoční akce JRC 2+1 + pouzdro + čelovka

Za 5 990 Kč s DPH.
Vánoční akce 2x signalizátor JRC s modrou barvou LED diod + příposlech + pouzdro JRC Coccon Small Organizer + navíc ZDARMA čelovka Chub Sat-A-Lite SL-100 v hodnotě 500Kč


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby Plzeň Rybářské potřeby Plzeň

Plzeň, Hodonínská 57