MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

štika na kmíně

Pečení ryb

1000 g štiky, 60 g másla, kmín, sůl, 10 g hladké mouky, petrželka

Očištěnou vykuchanou štiku naporcujeme, opláchneme a osušíme. Posolíme, pokmínujeme, vkládáme do pánve s rozpáleným máslem a zvolna po obou stranách opékáme.Měkké porce ryby vyjmeme, zbylý tuk zaprášíme moukou a opražíme.Zředíme trochou vody nebo vývaru, dobře rozmícháme a povaříme. Podáváme s vařenými bramboty a bohatě posypeme sekanou potrželkou.

 

Georgino - ®, 24.6.2006
Průměrná známka: 1,33

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJRC Extreme TX Pod 4 Rods

Za 4 599 Kč s DPH.
AKCE na vybrané stojany JRC


akce, rybareniTICA Scepter - akce na všechny modely

Za 2 189 Kč s DPH.
ZDARMA čelovka Chub v hodnotě 950Kč ke každému zakoupenému páru navijáků TICA Scepter. Doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Braunstar - rybářské potřeby Braunstar - rybářské potřeby

Internetový on-line obchod zaměřený na všechny způsoby rybolovu ( 10.000 položek on-line ) Zboží Vám doručíme do 24 hodin ( následující...