MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

smaŽený kapr v sýrovém těstíčku

Smažení ryb

SUROVINY :

4 porce kapra, sůl, mletý černý pepř, 2 vejce, 01 l mléka, 80 g strouhaného uzeného sýra, hladká mouka, olej, petrželová nať

POSTUP :

Porce kapra osušíme, osolíme okořeníme pepřem a odložíme na chladné místo na 1 hodinu . Z vajec, mléka hladké mouky, strouhaného sýra a špetkou soli si zatím připravíme těstíčko. Po obalení rybu ihned smažíme na oleji dozlatova. Posypeme nasekanou petrželovou natí. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo hranolky a zeleninový salát.

 

Tomáš Khel, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSHIMANO Recovery sling (SLEVA 30 %)

Za 789 Kč s DPH.
Přechovávací nafukovací sak. Skládací provedení (včetně prostorově úsporných plováků). Součástí balení je nosná taška.


akce, rybareniVše pro rybolov na dírkách

Za 24 Kč s DPH.
Vše, co potřebujete pro lov ryb pod ledem...od splávku až po vrták na led!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464