MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Smažené grundle

Smažení ryb

Malé rybky kolem 5 cm důkladně propereme, necháme okapat a obalíme vmouce, do které jsme přidali papriku (nejlépe v igelitového sáčku a protřepat), vybrat do rozšlehaných vajíček a do strouhanky (opět použít igelitový sáček). Smažit v rozpáleném oleji. Velmi vhodné k vínu a pivu.

 

Míra Rybář - ®, 22.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybářské potřeby Rybina Rybářské potřeby Rybina

Největšího kapra chytíte pouze s kvalitním vybavením a to Vám nabízíme v našem e-shopu Rybářské potřeby Rybina. Široký výběr rybářských...