MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr trochu jinak

Pečení ryb

Kapr, máslo, olej, sůl, hladká mouka, koření na ryby, mletá paprika, chili, cibule, 1 paprika, 8 stroužků česneku, šlehačka, 15 dkg sýr NIVA

Postup: Kapra naporcujeme a obalíme ve směsi z mouky, rybiho koření, mleté papriky, mletého kmínu a špetky chili. Prudce osmahneme na rozpáleném oleji s máslem.
Porce přendáme do pekáčku. Do tuku po kaprovi dáme nakrájenou cibuli, papriku a osmahneme do sklovita a přimícháme utřený česnek. Tuto směs nalijeme na kapra a dáme do rozpálené trouby péct na 30-35 min. Mezi tím si na pánev nalijeme šlehačku a za stálého míchání vaříme tak dlouho, až šlehačka zhoustne (25-30 min.). Do zhoustlé šlehačky přidáme nastrouhanou NIVU a povaříme asi 3 min. Kapra podáváme s bramborem, polité sýrovou polevou. Zdobíme zelenou petrželkou.

 

Míra Rybář - ®, 22.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNovinka Mikbaits Feeder dip 50ml

Za 69
Zcela nová řada Feeder produktů, díky níž je naše Feeder range zcela kompletní. Feeder dip nejenže pachově zvýrazní vaši nástrahu, ale ještě okolo ní udělá nesmírně přitažlivý barevný oblak.


akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...