MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pečený candát se žampiony a slaninou

Pečení ryb

Na přípravu budeme potřebovat:
1 Candát v celku
Sůl
Slanina nebo špek
Máslo
Žampiony nebo sušené houby
Šlehačku

Předem očištěného a nasoleného candáta nařežeme po hřbetě a našpikujeme slaninou. Vložíme do pekáčku na plátky másla podsypeme houbami a zbylou slaninou.
Pečeme asi 20 minut na 180 stupňů a zhruba 5 minut před dokončením zalijeme šlehačkou, kterou necháme lehce vypect. Podáváme rovnou z pekáčku nejlépe s čerstvým chlebem, který namáčíme do výpeku.

 

Radek Š. - ®, 22.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Winter suit bunda a kalhoty

Za 4 690 Kč s DPH.
Termo souprava, kompletní oblečení z kvalitního materiálu do extrému, nepříznivého počasí je u nás nyní za nejnižší cenu, dvoudílný oblek ve kterém budete v suchu a teple i když všem okolo bude zima


akce, rybareniFox černé MK2 i MK3 swinger 2016

Za 635 Kč s DPH.
Svítící i nesvítící indikátory samostatně po jednom, sety na tři i čtyři pruty, černé black i nerez v nových plastových obalech i polstrovaných kufřících vše na skladě za dobré ceny


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Tropic Liberec – E-shop který vás zaručeně chytí! Tropic Liberec – E-shop který vás zaručeně...

E-shop www.tropicliberec.cz, působí na českém rybářském trhu již více než deset, jako největší maloobchodní prodejce rybářských potřeb. ...