MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pečený candát nebo štika

Pečení ryb

Candát, nebo štika, 20 dkg nakrájené slaniny, sůl, hladká mouka, mletá paprika, citron, olej, 3 kuličky
nového koření, 6 kuliček pepře, šlehačka.

Postup: Rybu naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce smíchané s paprikou. V pekáčku
na rozpáleném oleji zprudka dokola osmahneme a mírně podlijeme 1 dcl vody. Na porce
naklademe slaninu, na kolečka nakrájenou cibuli a citron. koření a pečeme v předehřáté
troubě do měka cca 35 min. Nakonec zalijeme šlehačkou, necháme 10 min zakryté a
podáváme s bramborem. Má výbornou nakyslou chuť.

 

Míra Rybář - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAkční cena na pruty Fox Ranger XTS

Za 3 290 Kč s DPH.
Jedny z nejlepších prutů Fox 360cm/2,75lb postavených na pevném, rychlém a tenkém blanku, který vám bude při rybaření dělat jen radost nejen dalekým nahazováním ale i požitkem při zdolávání


akce, rybareniFox Camolite Kbelíky 5-10-17lt

Za 189 Kč s DPH.
Nová řada pevných, plastových kbelíků Fox Camo, tento tvar je lépe skladnější, jsou stohovatelné do sebe Pevně uzavíratelné víko Dobře skládatelné pro pohodlnou dopravu


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614