MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Okoun se zelinami

Ostatní recepty

Potřeby: Marináda z citronové šťávy,soli,tlučeného pepře a jemně usekaných zelin, 1/2 kg okouna, 1 lžíce Visanu nebo Ceresu, žampiony,šalotky,zelená petrželka, šťáva z jednoho citronu, 1/8 l bílého vína

Příprava: Rybu očistíme,omyjeme,osolíme a vložíme do pánve vymazané Visanem. Pak přidáme jemně usekané šalotky a drobně nakrájené žampiony, nalijeme na ně bílé víno a citronovou šťávu. Rybu po obou stranách odusíme a vyndáme. Do pánve dáme několik lžic polévky , trochu usekané petrželky a polijeme tím na míse upravenou rybu. Podáváme ji se slanými brambory.

Zdroj: Schichtova kuchařka - vybrané předpisy, 4.díl.
Nakladatel a ročník vydání : neznámý - neuvedeno.
Doslovný přepis ( Visan - tehdejší značka tuku na smažení).

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNOVINKA 2017 PENN Affinity II

Za 4299
Americká značka PENN představuje druhou generaci kaprařských navijáků PENN Affinity II. Nyní za akční cenu + poštovné ZDARMA!!!


akce, rybareniPenn Slammer - doprava ZDARMA

Za 1665
Všechny modely skladem, super ceny, doprava ZDARMA!!! U tohoto legendárního navijáku dochází k ukončení výroby.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Drakar - cestovní agentura Drakar - cestovní agentura

Zabýváme se zprostředkováním rybářských pobytů, a to konkrétně ve Švédsku a Norsku. Naši specializací nejsou masové zájezdy, ale nabízíme...