MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

KAPR V OHNI

Pečení ryb

Kapr,grilovací koření,koření gyros,sladká paprika mletá, olej
Kapra rozporcujeme na podkovy, které ještě rozpůlíme na tzv. prsty.Tyto porce silně posypeme ze všech stran kořením, gyros ,grilovacím, sladkou paprikou,takže výsledek je jako obalený řízek .Dáme do mísy a celé zalijeme olejem na 24 hodin.Porce dáme mezi 2 mřížky,abychom je mohli otáčet najednou,jinak by se nám maso rozpadávalo.Pak pečeme na rozpáleném dřevěném uhlí cca 10 minut z každé strany.Tomu nikdo neodolá a budete to dělat pořád!

 

Richard Mošna - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniRod Hutchinson Cabrio Cookhouse

Za 5990
Nový model kuchyňského přístřešku, který můžete použít jako plnohodnotný bivak ve kterém se nebudete muset hrbit. Nyní za akční velmi nízkou cenu


akce, rybareniprologic firestarter pro alarm kit 3+1

Za 1999
Vylepšená verze naší řady Firetarter, zcela nový vnitřní elektrický obvod s velmi nízkou spotřebou energie a lepí vodotěsností Všechna důležitá nastavení, jako hlasitost, tón, citlivost a noční osvětlení, jsou na novém Firestarter Pro k dispozici.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
CARPFANATICS.cz CARPFANATICS.cz

Jsme internetová prodejna moderního typu s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi a také klub vyznavačů moderního rybolovu. Máme...