MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Podlitý kapr

Pečení ryb

1 kapr, 1 větší cibule, 6 stroužků česneku, máslo, olej, sůl, pepř, kmín, sladká paprika, kečup, trocha vody.
Kapra nařežeme na podkovy, osolíme a opepříme a okmínujeme. Na pánvi rozpálíme olej a máslo. Porce kapra asi 1 min osmahneme z každé strany a dáme do pekáče. Do másla s olejem vhodíme cibuli nakrájenou na drobno a prolisovaný česnek. Přilijeme trochu kečupu, přidáme papriku na barvu a ještě dosolíme. Z prudka prohřejeme popř. podlijeme trochu vodou. Tuto směs nalijeme na kapra a asi 30 min pečeme v troubě. Poté porce kapra vyjmeme ( opatrně ) a omáčku v pekáči dolijeme trochou vody a rozmixujeme. Hotovou lijeme na kapra a podáváme s chlebem

 

Icefish, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE sady Milfa + dárek Kryston

Za 2 250 Kč s DPH.
Nyní ke všem nabízeným sadám Milfa dárek Kryston Mantis


akce, rybareniSLEVA 25% na Greys Prodigy GT3 12ft, 3,5lb

Za 3 450 Kč s DPH.
Kaprový prut Greys Prodigy GT3 je třetí generací prvotřídních kaprových prutů Prodigy. Doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...