Kapr AMAIO KOI - v sladkokyselé omáčce

Pečení ryb

(japonská kuchyně)
mouka,vejce na obalení,olej,hrneček sterilovaného hrášku,hrneček sterilovaných fazolek, 1 mrkev, 1 pórek, 1 cibule, 1 hrneček sojové omáčky, 1/2 lžičky cukru, 1/2 lžíce octa, kečup, sůl

Kapra staženého z kůže nakrájíme na porce, které omoučíme, obalíme ve vejci a znova v mouce. Na středně rozehřátém oleji upečeme doměkka, vyjmeme ( osušit od oleje lze na lněné utěrce apod.).
Zeleninu nakrájíme na malé! proužky, dáme na pánev, přidáme ostatní přísady, 15 minut vaříme. Porce na talíř,přelijeme zeleninovou omáčkou.
Příloha:rýže.

 

mirmen - Profil, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.