MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na smetaně - II.

Pečení ryb

Kapr, 100 g másla,1 cibule celý pepř, nové koření, tymián, 0,5 l octa, sůl, 2 dcl kyselé smetany

Do pekáče: rozpustíme máslo, na kolečka cibule,pepř, nové koření, tymián i ocet a vodu nebo vývar. Napříč pekáče dáme špejlata ( asi 1 - 1,5 cm od sebe ) a na ně porce. Na porce lístečky másla, pečeme v troube, poléváme smetanou. Když je ryba měkká, vyjmeme porce, omáčku scedíme a porce jí přelíváme.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Micron MXr+ Presentation Set 2+1

Za 8 910 Kč s DPH.
Sada kvalitních a vyhlášených hlásičů Fox se všemi potřebnými funkcemi za příjemnou cenu, která se po registraci ještě více sníží


akce, rybareniRod Hutchinson The One nové pruty

Za 4 450 Kč s DPH.
Na sezónu 2015 pro vás máme tenoučké pruty s ohromnou silou za skvělé, neuvěřitelně nízké ceny - 12ft/360cm-2,75 a 3,25lb s 50mm očkem


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a