MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na smetaně - II.

Pečení ryb

Kapr, 100 g másla,1 cibule celý pepř, nové koření, tymián, 0,5 l octa, sůl, 2 dcl kyselé smetany

Do pekáče: rozpustíme máslo, na kolečka cibule,pepř, nové koření, tymián i ocet a vodu nebo vývar. Napříč pekáče dáme špejlata ( asi 1 - 1,5 cm od sebe ) a na ně porce. Na porce lístečky másla, pečeme v troube, poléváme smetanou. Když je ryba měkká, vyjmeme porce, omáčku scedíme a porce jí přelíváme.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniObal na pruty Cormoran, m.5082

Za 624 Kč s DPH.
Velmi výhodný obal Cormoran "new2014" se 2 oddělenými kapsami, které jednoduše uloží až 4 pruty.


akce, rybareniCentury pruty original U.K

Za 7 990 Kč s DPH.
NCS v gramáži která už jinde není 3,25lb za nejnižší cenu Budete házet daleko jako nikdy a vědět o každé rybě na prutu


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
SUMCI.COM SUMCI.COM

Pojeďte s námi na Ebro na sumce!