MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na smetaně - II.

Pečení ryb

Kapr, 100 g másla,1 cibule celý pepř, nové koření, tymián, 0,5 l octa, sůl, 2 dcl kyselé smetany

Do pekáče: rozpustíme máslo, na kolečka cibule,pepř, nové koření, tymián i ocet a vodu nebo vývar. Napříč pekáče dáme špejlata ( asi 1 - 1,5 cm od sebe ) a na ně porce. Na porce lístečky másla, pečeme v troube, poléváme smetanou. Když je ryba měkká, vyjmeme porce, omáčku scedíme a porce jí přelíváme.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFatso 10 F RD

Za 286 Kč s DPH.
plovoucí, délka 10cm, hmotnost 48g, háček 1, doporučený vlasec 0,30mm, šňůra 0,20mm, zanoření 0,8m při trolingu 1,2m


ACE Razor Háčky od Terry Hearna

Za 145 Kč s DPH.
Za dobrou cenu Novinka Dura-Point technologie dává jeden z nejostřejších háčků a to i při déletrvajícím používání


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Rybolov24.cz Rybolov24.cz

Vše pro ryby, rybáře a rybolov 24 hodin denně. Náš e-shop je tu pro Vás!