MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na smetaně - II.

Pečení ryb

Kapr, 100 g másla,1 cibule celý pepř, nové koření, tymián, 0,5 l octa, sůl, 2 dcl kyselé smetany

Do pekáče: rozpustíme máslo, na kolečka cibule,pepř, nové koření, tymián i ocet a vodu nebo vývar. Napříč pekáče dáme špejlata ( asi 1 - 1,5 cm od sebe ) a na ně porce. Na porce lístečky másla, pečeme v troube, poléváme smetanou. Když je ryba měkká, vyjmeme porce, omáčku scedíme a porce jí přelíváme.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniCarp Spirit Celt 2X Mymetic

Za 385 Kč s DPH.
Sleva více jak 50% na nejkvalitnější a oblíbené vlasce pro kapraře, ale nejen pro ně. Platí do vyprodání - neváhejte


akce, rybareniPrut Okuma Solitron Feeder

Za 1 550 Kč s DPH.
Jeden z nejprodávanějších Feederů opět skladem.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464