MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na smetaně - II.

Pečení ryb

Kapr, 100 g másla,1 cibule celý pepř, nové koření, tymián, 0,5 l octa, sůl, 2 dcl kyselé smetany

Do pekáče: rozpustíme máslo, na kolečka cibule,pepř, nové koření, tymián i ocet a vodu nebo vývar. Napříč pekáče dáme špejlata ( asi 1 - 1,5 cm od sebe ) a na ně porce. Na porce lístečky másla, pečeme v troube, poléváme smetanou. Když je ryba měkká, vyjmeme porce, omáčku scedíme a porce jí přelíváme.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniRanger Bivak od Fox International

Za 9 690 Kč s DPH.
Za nejnižší cenu v Evropě, sníženou o 40% špičkový bivvy dome od Fox International pro jednu i dvě osoby Ranger


akce, rybareniFiletovací nůž GS 0363

Za 89 Kč s DPH.
Filetovací nůž, plast, délka čepele 14cm,


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby - Rybáře Rybářské potřeby - Rybáře

Karlovy Vary, Sokolovská 81