MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr marinovaný Hlubocký

Ostatní recepty

4 porce kapra, 0,5 l vody, 3 lžíce octa, cibule, mrkev, petržel, kousek celeru, celý pepř, nové koření, sterilovaný hrášek, citronová šťáva, sůl

Do vody přidáme ocet, sůl, koření a zeleninu a vaříme 15 minut. Do vroucí vody porce kapra a dalších 15 minut vaříme, bez míchání! Maso vyjmeme, necháme vychladnout. Porce zbavíme větších kostí , srovnáme na mísu, zalijeme marinádou. Přidáme hrášek a na kostičky nakrájenou zeleninu. Odležet pár hodin v chladu.

 

mirmen - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAKCE vlasce Berkley

Vlasce Berkley Connect+ CM50, CM70, CM90 a NanoFil


akce, rybareniPlovoucí nástrahy Carp Candies

Vysoce atraktivní plovoucí nástrahy Carp Candies válečkovitého tvaru, které jsou měkčí než ostatní plovoučky a jejich celkový signál je tak pod vodou mírně odlišný, což dokáže zmást i velmi zkušené ryby.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...