MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh na libečku

Grilování ryb

Ingredience:
Pstruh
Libeček (případně jiná voňavá nať - celerová, petrželková)
Sůl
Podle chuti špetka koření na ryby libovolné značky
Citrón
Pstruha omyjeme a zakapeme citrónem, pak jej dostatečně nasolíme uvnitř a zvenčí, případně nakořeníme. Nakrájíme nať libečku a vložíme do brišní dutiny. Grilujeme nejlépe v těch specielních kleštích na ryby (nejlevněji OBI 49, - Kč) asi 25-35 minut.
Pozn.: Lépe než chlazené doporučuji kupovat pstruhy mražené, ti netrpí před zpracováním takovým stresem. Pokud pstruha chytíte, raději ho pusťte, možná vám splní nějaké přání :o)

 

Marda - ®, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,25

Diskuse k receptu

N Šiban - ® Pá 3.6.2011 20:26:51
paráda! určitě zkusim. dík moc :)

[ Vstoupit do diskuse - 1 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniIMPERIAL BAITS - Tekutý dip Carptrack Amino ELITE 150ml akce!

Za 295
Pro maximální efekt ponořte vaši nástrahu na 24hodin do dipu. Ideální záležitost pro krátkodobé výpravy nebo pro období se slabší aktivitou kaprů.


akce, rybareniIMPERIAL BAITS - Boilie Carptrack WORM UP 1kg akce!

Za 356
Směs je mimořádná tím,že Imperial Baits použil jako první výrobce boilie na trhu speciální a vysoce atraktivní larvy letajícího hmyzu (Hermetia)!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Mořský Rybolov Mořský Rybolov

Mořský rybolov na kanárských ostrovech. Spojte letní dovolenou s lovem MARLINU, obřích tuňáků a rejnoků! Sezóna po celý rok. Ryby až 500kg!...