Pstruh na libečku

Grilování ryb

Ingredience:
Pstruh
Libeček (případně jiná voňavá nať - celerová, petrželková)
Sůl
Podle chuti špetka koření na ryby libovolné značky
Citrón
Pstruha omyjeme a zakapeme citrónem, pak jej dostatečně nasolíme uvnitř a zvenčí, případně nakořeníme. Nakrájíme nať libečku a vložíme do brišní dutiny. Grilujeme nejlépe v těch specielních kleštích na ryby (nejlevněji OBI 49, - Kč) asi 25-35 minut.
Pozn.: Lépe než chlazené doporučuji kupovat pstruhy mražené, ti netrpí před zpracováním takovým stresem. Pokud pstruha chytíte, raději ho pusťte, možná vám splní nějaké přání :o)

 

Marda - Profil, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,25

Diskuse k receptu

Šiban - Profil | Pá 3.6.2011 20:26:51

paráda! určitě zkusim. dík moc :)